Ús de galetes

A les webs de SELAE utilitzem cookies pròpies com de tercers per millorar la teva experiència d'usuari, realitzar anàlisis estadístics i oferir-te informació del teu interès. Si continues navegant, entendrem que acceptes el seu us. Si necessites més informació o vols saber com rebutjar-les o eliminar-les, fes clic ací;.

Darrer accés: Sessió: - Darrer accés:

Joc responsable

Detecció de comportaments de risc en el joc

SELAE ha definit un model i ha implementat un procés per a la detecció de comportaments de risc dels seus jugadors. El procés per a la detecció de comportament de risc es farà en blocs de tres setmanes.

El tractament de les dades personals de les persones jugadores que resulti d’aplicar-hi el model, només tindrà com a finalitat la detecció de persones que incorrin en un comportament de risc i la posada en marxa de les mesures següents:

Si a un jugador del sistema de jocs de SELAE se li detecta durant 3 setmanes seguides (bloc) un comportament de risc, se li enviarà la informació següent, la primera vegada que se li detecti:

1.       Informació relativa a les participacions i les despeses del jugador durant el període de l’anàlisi.

2.       Emplenar la prova d’autoavaluació

3.       Recomanar l’accés a la zona de joc responsable del web i:

          a.        Consultar el control d’activitat de joc i de despeses existents

          b.        Consultar l’autoexclusió i l’autoprohibició.

4.       Recomanar que jugui de manera responsable.

En el cas que el jugador continuï amb el comportament de risc en setmanes successives, SELAE li enviarà la informació següent:

1. Informació relativa a les participacions i les despeses del jugador durant el període de l’anàlisi
2. Recomanar l’accés a la zona de joc responsable del web i:

           a.        Consultar el control d’activitat de joc i de despeses existents

           b.        Consultar l’autoexclusió i l’autoprohibició.

       3.    Recomanar que jugui de manera responsable.

Comunicació de suspensió temporal del compte de jugador

      Si en els dos blocs de tres setmanes següents (6 setmanes consecutives) s’hi detecta que el jugador té un comportament de risc, en al menys dues setmanes de cada bloc, es procedirà a l’avís de la suspensió de joc.

Suspensió temporal del compte al Jugador de Risc

      SELAE procedirà a suspendre temporalment el compte de joc del jugador durant un període de 3 mesos, quan aquest mantingui un comportament de risc transcorregudes tres setmanes des de l’avís de suspensió. Un cop transcorregut els tres mesos de suspensió temporal del compte, se li’n comunicarà al jugador l’activació.

      Durant la suspensió del compte, el jugador no podrà carregar la seva Lotobolsa ni fer apostes, però sí que podrà recuperar els diners que tingui a la Lotobolsa i se li ingressaran els premis obtinguts prèviament.

Quan deixa de ser considerat de risc un jugador?

       Quan un jugador de risc porti, des de la seva detecció i comunicació, 12 setmanes seguides sense detectar cap comportament de risc tornarà ser considerat com a jugador de NO Risc.