Ús de galetes

A les webs de SELAE utilitzem cookies pròpies com de tercers per millorar la teva experiència d'usuari, realitzar anàlisis estadístics i oferir-te informació del teu interès. Si continues navegant, entendrem que acceptes el seu us. Si necessites més informació o vols saber com rebutjar-les o eliminar-les, fes clic ací;.

Com jugar a BonoLoto?

Com es juga a BonoLoto?
Cada aposta de BonoLoto consisteix en seleccionar 6 números d'una taula de 49 (números de l'1 al 49).
Quant costa jugar?
L'import de cada aposta és de 0,50 euros (50 cèntims). L'import mínim de la butlleta completa és 1 euro, per tant:
Si la teva butlleta participa en un únic sorteig, ha d'incloure almenys 2 apostes (50 cèntims x 2 apostes x 1 sorteig = 1 euro)
Si la teva butlleta participa en dos o més sortejos (sorteig setmanal), pot incloure des d'1 única aposta (50 cèntims x 1 aposta x 2 sortejos = 1 euro)
Com puc escollir la meva combinació?
Per jugar a BonoLoto a loteriasyapuestas.es has de seleccionar els 6 números de cada aposta de forma manual (seleccionant tu els sis números de cada aposta) o aleatòria (el sistema selecciona els números de manera aleatòria).
Puc incloure més d'una aposta per augmentar les meves possibilitats?
Sí. Tens dos mètodes per jugar:
Simple: pots jugar com a mínim 1 aposta i com a màxim 8 en una mateixa butlleta, amb 6 números cada aposta. Per jugar una aposta es marquen sis números al primer bloc. Per jugar-ne dues, es marquen sis números al primer bloc i sis al segon, i així successivament. Cada aposta simple té un import de 0,50 €.
Múltiple: si vols, pots jugar més de 6 números en la teva aposta. Per fer-ho hauràs de marcar-los exclusivament al primer bloc de la butlleta. Has de tenir en compte que com més múltiples seleccionis, més gran serà l'import de la teva aposta.
Podràs jugar els següents múltiples:
Si marques la casella de 44 apostes, hauràs de seleccionar 5 números al primer bloc. El conjunt format per aquests cinc números escollits juga amb cadascun dels números restants del bloc; així, es formen 44 conjunts de sis pronòstics, és a dir, 44 apostes
Si marques la casella de 7 apostes, hauràs de seleccionar 7 números al primer bloc
Si marques la casella de 28 apostes, hauràs de seleccionar 8 números al primer bloc
Si marques la casella de 84 apostes, hauràs de seleccionar 9 números al primer bloc
Si marques la casella de 210 apostes, hauràs de seleccionar 10 números al primer bloc
Si marques la casella de 462 apostes, hauràs de seleccionar 11 números al primer bloc
Cada múltiple determina el nombre d'apostes que cal pagar.

En quins sortejos participo?
Tens dues opcions per jugar:
Sorteig diari: si vols participar en un sol sorteig, el de dilluns, dimarts, dimecres o divendres. Has de tenir en compte que si participes en el sorteig diari has de fer almenys dues apostes. Si valides la teva butlleta de dissabte a dilluns, participaràs en el sorteig de dilluns; si la valides dimarts, en el de dimarts; si la valides dimecres, en el de dimecres; i si la valides de dijous a divendres, participaràs en el sorteig de divendres i si la valides en el de dissabte participaràs en el sorteig del dissabte.
Sorteig setmanal: si vols participar en tots els sortejos de la setmana, els de dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabte. Recorda que jugues amb els mateixos pronòstics i apostes en els sis sortejos de la setmana. Validades els dies diumenge anterior i dilluns, participes en els sortejos de dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabte. Validades el dimarts, participes en els sortejos del dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabte. Validades dimecres, participes en els sortejos de dimecres, dijous divendres i dissabte. Validades el dijous participes en el sorteig de dijous, divendres i dissabte. Validades el divendres, participes en el sorteig de divendres i dissabte. Validades el dissabte, participes en el sorteig del dissabte.
Quins són els premis?
A BonoLoto es destina el 55% de la recaptació a premis, i es distribueix entre les categories de premis següents:
 

1a categoria: si s'encerten els 6 números de la combinació guanyadora.
2a categoria: si s'encerten 5 números de la combinació guanyadora més l'extracció corresponent al número complementari*
3a categoria: si s'encerten 5 números de la combinació guanyadora
4a categoria: si s'encerten 4 números de la combinació guanyadora
5a categoria: si s'encerten 3 números de la combinació guanyadora
Reintegrament: si el número destinat a aquest premi coincideix amb el de la teva butlleta i estarà referit a l'import total d'apostes en què has participat.
Sorteig setmanal: el reintegrament per a la modalitat d'abonament o sorteig setmanal estarà determinat pel dígit guanyador del sorteig que es realitzi divendres
Sorteig diari: el reintegrament per a la modalitat de participació diària estarà determinat pel dígit guanyador del sorteig del dia de participació*
Què és el complementari?
El complementari és un número addicional que s'extreu en el sorteig amb l'objectiu de donar l'oportunitat d'augmentar el premi a qui hagi encertat exactament cinc dels sis números de la combinació guanyadora. Tu no esculls un complementari: és un número addicional que s'extreu en el sorteig i que ha de coincidir amb un dels números de la teva combinació, suposant que a més aquesta combinació inclogui 5 dels 6 números de la combinació guanyadora. Per tant, el complementari només és aplicable a la 2a categoria de premis.

Xarxes socialsPlegar/Desplegar
 • Segueix-nos a... :

  • A través de RSS
  • A Facebook
  • A Twitter
  • En el nostre canal Youtube
 • Afegeix als meus favorits :

  • Afegeix als meus favorits
  • Agrega a favorits de del.icio.us
  • Agrega a favorits de Google Bookmarks
 • Vota la nostra web :