Ús de galetes

A les webs de SELAE utilitzem cookies pròpies com de tercers per millorar la teva experiència d'usuari, realitzar anàlisis estadístics i oferir-te informació del teu interès. Si continues navegant, entendrem que acceptes el seu us. Si necessites més informació o vols saber com rebutjar-les o eliminar-les, fes clic ací;.

Com es juga a La Quiniela?

1. Com es juga a La Quiniela?

Cada aposta de La Quiniela consisteix en pronosticar, sobre tres opcions, el resultat d'un partit de futbol entre dos equips; cal encertar si un equip guanya (1), empata (X) o perd (2)."en els catorze primers partits, i el resultat del partit número quinze (per això, es marcarà amb el signe <<X>> la casella, una per equip, que contingui el resultat triat pel partit, tenint present que marcar el signe  <<X>> sobre la casella que conté la lletra M significa pronosticar que l'equip marcarà tres o més gols."         

 

2. Quant costa jugar-hi?

L'import de cada aposta és de 0,75 euros (75 cèntims).

 

3. Com puc escollir la meua combinació?

Per jugar a La Quiniela en loteriasyapuestas.es, has de seleccionar els 14 pronòstics més el ple al quinze de cada aposta de forma manual (seleccionant tu els pronòstics de cada aposta) o aleatòria (el sistema selecciona els pronòstics de manera aleatòria).

 

4. Hi puc incloure més d'una aposta per augmentar les possibilitats?
Sí. Tens dos mètodes per jugar-hi:
Simple: pots jugar com a mínim 2 apostes i com a màxim 8 en una mateixa butlleta, amb 14 pronòstics per aposta, més el ple al quinze. Per jugar una aposta, es marquen 14 números en el primer bloc més el ple al quinze. Per jugar-ne dos, es marquen 14 números en el primer bloc i 14 en el segon, més el ple al quinze, i així successivament. Cada aposta simple té un import de 75 cèntims.
Múltiple:si vols, pots jugar més de 14 números en una aposta; per fer-ho, hauràs de marcar aquests exclusivament en el primer bloc de la butlleta, mitjançant la combinació de dos (doble) o tres (triple) pronòstics per partit. A més, és imprescindible marcar en el bloc de les Combinacions el nombre de dobles i/o triples que s'han pronosticat. Tinguis en compte que com més apostes múltiples facis, més elevat serà l'import de la teva aposta. Podràs jugar els mètodes múltiples següents:
Múltiple directe: es pot escollir una combinació de dobles i triples determinada (consulta'n les possibles combinacions en l'annex I del document de les normes de La Quiniela, que trobaràs al final d'aquesta pàgina).
Múltiple reduït: hauràs d'indicar les combinacions de dobles i triples que vulgues realitzar, i seleccionar els partits sobre els quals vulgues aplicar les reduccions (consulta les reduccions autoritzades en l'annex II del document de les normes de La Quiniela, que trobaràs al final d'aquesta pàgina).

Múltiple condicionat: hauràs d'indicar les condicions (variants, ics i dosos), a més dels partits als quals se'ls aplicarà aquaquaquestes condicions (consulta'n  les condicions autoritzades en el document de les normes de La Quiniela, que trobaràs al final d'aquesta pàgina). 

 

5. En quins sortejos participe?

Participes només en una jornada de La Quiniela.

 

6. Quins són els premis?
En La Quiniela es destina el 55% de la recaptació a premis, que es distribueix entre les categories de premis següents:
Categoria especial: si s'encerten els 14 resultats més el ple al quinze.
1a categoria: si s'encerten els 14 resultats.
2a categoria: si s'encerten 13 resultats.
3a categoria: si s'encerten 12 resultats.
4a categoria: si s'encerten 11 resultats.
5a categoria: si s'encerten 10 resultats.

Xarxes socialsPlegar/Desplegar
 • Segueix-nos a... :

  • A través de RSS
  • A Facebook
  • A Twitter
  • En el nostre canal Youtube
 • Afegeix als meus favorits :

  • Afegeix als meus favorits
  • Agrega a favorits de del.icio.us
  • Agrega a favorits de Google Bookmarks
 • Vota la nostra web :