Apostando por voz

Para xogar por voz, primeiro debes descargar a nosa aplicación oficial de venda.

Sé coidadoso, porquea única aplicación oficial de venda para a que Loterías garante o cobro de premios é a oficial:

Unha vez descargada e instalada a aplicación, ao abrila poderás iniciar sesión, ben co teu NIF/NIE e co teu contrasinal, ou ben configurando a autenticación por pegada na aplicación.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Para todos os xogos:

1. Abre a nosa aplicación oficial no teu móbil.
  2. Inicia sesión facendo clic no botón "Intro" na cabeceira.
  3. Elixe o xogo no que queres participar: tes os botes directamente na pantalla principal.
  4. Nesta mesma pantalla principal, prema o botón "Jugar por voz" situado abaixo de todo.
  5. O botón permanecerá marcado en verde. Nese momento, di "JUGAR"e o nome do xogo no que desexas participar: Exemplos

JUGAR LA PRIMITIVA               JUGAR BONOLOTO

JUGAR EUROMILLONES            JUGAR GORDO

JUGAR  LOTERIA                      JUGAR QUINIELA

6. Se tes suficiente saldo na túa lotobolsa, pediráseche confirmación para realizar a aposta, indicándoche o tipo de aposta que se vai adquirir do xogo indicado (aleatoria para todos os sorteos do mesmo tipo abertos desa semana). Di "CONFIRMAR"
  7. A aposta queda así realizada.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

• En todos os casos xerarase un resgardo virtual con todas as características da túa aposta, que terás accesible na propia web e que che será enviado tamén por correo electrónico. Ao ser un sistema 100 % en liña,non necesitarás este resgardo para cobrar os teus premios, senón que só garante que participaches nun determinado sorteo e non necesitarás imprimilo.
Redes sociaisPlegar/Desplegar
  • Síguenos en... :

• A través de RSS
    • No Facebook
    • No Twitter
    • Na nosa canle Youtube
  • Engadir aos meus favoritos :

• Engadir aos meus favoritos
    • Agregar a favoritos de del.icio.us
    • Agregar a favoritos do Google Bookmarks
  • Valorar a nosa web :