Uso de Cookies

A les webs de SELAE utilitzem cookies pròpies com de tercers per millorar la teva experiència d'usuari, realitzar anàlisis estadístics i oferir-te informació del teu interès. Si continues navegant, entendrem que acceptes el seu us. Si necessites més informació o vols saber com rebutjar-les o eliminar-les, fes clic aquí.

Apostando por voz

Per jugar per veu primer hauràs de descarregar-te la nostra App oficial de venda.

Ves amb compte, perquè l'única App oficial de venda per a la qual Loterías garanteix el cobrament de premis és l'oficial:

Un cop descarregada i instal·lada l'App, en obrir-la podràs iniciar sessió, amb el teu NIF/NIE i la teva contrasenya, o configurant l'autenticació per empremta en l'App.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Per a tots els jocs:

1. Obre la nostra App oficial al teu mòbil.
  2. Inicia sessió prement el botó "Entrar" de la capçalera.
  3. Tria el joc en el qual desitges participar: els pots els tens directament a la pantalla principal.
  4. En aquesta mateixa pantalla principal, prem el botó "Jugar per veu" situat a baix de tot.
  5. El botó es quedarà marcat en verd. En aquest moment, digues "JUGAR" I el nom del joc en el qual desitges participar: Exemples:

JUGAR LA PRIMITIVA               JUGAR BONOLOTO

JUGAR EUROMILLONES            JUGAR GORDO

JUGAR  LOTERIA                      JUGAR QUINIELA

6. Si tens suficient saldo a la teva Lotobolsa, se’t demanarà confirmació per realitzar l’aposta, indicant-te el tipus d’aposta que s’adquirirà del joc indicat (aleatòria per a tots els sorteigs del mateix tipus oberts de la setmana corresponent). Digues "CONFIRMAR"
  7. L'aposta queda així realitzada.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

• En tots els casos es generarà un resguard virtual amb totes les característiques de la teva aposta, que tindràs accessible al mateix web i que se t’enviarà també per correu electrònic. Com que és un sistema 100% en línia, no necessitaràs aquest resguard per cobrar els teus premis, sinó que només garanteix que has participat en un determinat sorteig i no necessitaràs imprimir-lo.
Xarxes socialsPlegar/Desplegar
  • Segueix-nos a... :

• A través de RSS
    • A Facebook
    • A Twitter
    • En el nostre canal Youtube
  • Afegeix als meus favorits :

• Afegeix als meus favorits
    • Agrega a favorits de del.icio.us
    • Agrega a favorits de Google Bookmarks
  • Vota la nostra web :