Ús de galetes

A les webs de SELAE utilitzem cookies pròpies com de tercers per millorar la teva experiència d'usuari, realitzar anàlisis estadístics i oferir-te informació del teu interès. Si continues navegant, entendrem que acceptes el seu us. Si necessites més informació o vols saber com rebutjar-les o eliminar-les, fes clic ací;.

Darrer accés: Sessió: - Darrer accés:

Tutorials de Quiniela

A continuació et presentem tres tutorials que t'ajudaran a realitzar les teues Quinieles Reduïdes i Condicionades

 

Quinieles Reduïdes

Les quinieles es paguen en funció del nombre d'apostes que es fan. Una columna d'allò més senzilla en la que si ratllem només un símbol per partit ja constituïx una aposta. Si omplim 10 columnes com esta haurem fet 10 apostes, i per tant pagarem 7,5 euros.

Una forma d'evitar este "sobrecost" és utilitzar el mètode reduït consistent en la selecció d'un número determinat d'apostes d'entre el total obtingut al desenrotllar una combinació de pronòstics dobles o triples en algun dels partits que composen el bitllet del joc.

El que fem amb les quinieles reduïdes és eliminar combinacions i jugar realment només un subconjunt d'elles.

Quinieles Condicionades

El mètode múltiple condicionat és un sistema de participació en La Quiniela que permet seleccionar les columnes o apostes amb major probabilitat d'entre el total que conté una combinació pronosticada a Dobles i a Triples.

Al marcar les condicions estem seleccionant uns partits pronosticats a dos o tres signes i triant les apostes que segons el nostre parèixer, tenen major probabilitat d'eixir com a guanyadores. Això suposa eliminar altres que tenen menys probabilitat , amb el que mantenim la mateixa esperança d'encert però a un menor cost.

El bitllet permet seleccionar els partits que volem condicionar i marcar les condicions triades per a participar amb les apostes més probable.

Vídeo complet de Quinieles Reduïdes i Condicionades