Darrer accés: Sessió: - Darrer accés:

EXERCICI DE DRETS I CONSULTES DE PROTECCIÓ DE DADES

P Podeu exercir els vostres drets en matèria de protecció de dades amb Loteries i Apostes de l'Estat mitjançant sol·licitud escrita degudament signada remesa per correu postal a: Loteries i Apostes de l'Estat, Registre, atenció "Protecció de Dades", c/ Poeta Joan Maragall, 53, 28020 Madrid, indicant clara i expressament el tractament a què es referix l'exercici del dret, la petició o el dret que exercita així com nom, cognoms i adreça postal per a la contestació, i adjuntant còpia de document d'identificació fefaent (DNI, NIE, passaport o carnet de conduir) per les dues cares, per tal d'identificar-vos inequívocament. De la mateixa manera podeu contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de Loteries i Apostes de l'Estat.

Alternativament podeu exercir els vostres drets, efectuar consultes sobre protecció de dades o contactar amb el delegat de Protecció de Dades de Loteries i Apostes de l'Estat usant aquest formulari. La tramitació d'exercici de drets necessita imprescindiblement l'aportació d'imatge de document d'identificació fefaent per les dues cares. També podeu exercir els vostres drets mitjançant l'enviament d'un correu electrònic que ha de ser amb signatura electrònica avançada. Contacteu amb nosaltres i us remetrem les indicacions per fer-ho.

Els usuaris registrats a la Plataforma sempre poden accedir a les seues dades personals, rectificar-les en cas necessari, cancel·lar-les i la resta des del seu panell d'usuari, així com via contacte amb el Centre d'Atenció a Usuaris.

El formulari ha de tenir omplits tots els camps marcats amb asterisc (*) i sense utilitzar cometes.

He llegit i accepte la Política de privacitat

Us informem sobre com tractarem les vostres dades personals per tramitar el vostre exercici de drets, consultes sobre protecció de dades i contactes amb el Delegat de Protecció de Dades.

Informació bàsica (capa I) sobre protecció de dades

Responsable del tractament

Sociedad Estatal Loterías y Apuestas del Estado, S.M.E., S.A. (SELAE) -A86171964

Finalitats

Gestió de l’exercici de drets, consultes sobre protecció de dades i contactes amb el Delegat de Protecció de Dades de Loteries i Apostes de l'Estat rebudes des de la web.

Legitimació

La base legitimadora del tractament és l'obligació legal.

Destinataris

No s'efectuarà cap comunicació a altres entitats, excepte aquelles comunicacions que es produixen per obligació o necessitat legal. No es produixen transferències a tercers països o organitzacions internacionals que no oferixen garanties adequades.

Drets

Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets, com s'explica a la informació de Capa II.

Procedència de les dades

Les dades procedixen de l'interessat.

Informació addicional

Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades aquí.