Darrer accés: Sessió: - Darrer accés:

Pagament segur amb targeta de crèdit/dèbit

 Després d’entrar al sistema teclejant el teu NIF/NIE i la contrasenya, veuràs a la capçalera el teu espai personal i una icona que et permetrà ingressar diners a la teua Lotobolsa, el portamonedes virtual de Loterías que has de fer servir per pagar les apostes. Recorda que sempre podràs descarregar completament gratis qualsevol quantitat dels diners que ingressis en aquest moneder i que no vulguis jugar.

  • Selecciona l’opció "Targeta bancària" i la quantitat que vols carregar. Recorda que només està permés el pagament a través de targetes bancàries emeses a Espanya.
  • En prémer a "Enviar", el web et redirigirà a la pàgina de Redsys (passarel·la de pagament segur en línia a través de targeta bancària) on es realitzarà el teu pagament. SELAE en cap moment coneixerà el teu número de targeta ni altres dades associades.  
  • Un cop en aquesta pàgina, si no tens marcada (o desmarques) l'opció d'utilització de les dades de l'última targeta utilitzada, hauràs d'acceptar la transacció i introduir el teu número de targeta bancària, la data de caducitat i el CVV de la mateixa (el núm. de 3 xifres que apareix a la part de darrere de la targeta). En continuar el procés de càrrega, el navegador et redirigirà a la pàgina web del teu banc perquè introdueixis el codi d'autorització que t'enviï el teu banc per autoritzar el càrrec (en cada banc és diferent), com correspon a un pagament electrònic segur.
  • En el cas que mantinguis marcada l'opció de "Utilitza targeta última càrrega", directament el navegador et redirigirà a la pàgina web del teu banc perquè introdueixis el codi d'autorització que t'enviï el teu banc per autoritzar el càrrec (en cada banc és diferent), atès que li comunicarem a Redsys que realitzi la transacció per a l'última targeta que hagis utilitzat des de la nostra web, i Redsys aportarà aquestes dades per tu. En qualsevol cas, el pagament correspon a un pagament electrònic segur.
  • En aquest moment, en general, teu banc t’oferirà una pantalla amb les dades de l'operació, perquè comprovis si són correctes, i l'entitat et demanarà que introdueixis una credencial (que t'haurà enviat i que només tu coneixes). Un sistema totalment segur, personal i ràpid.
  • Accepta el càrrec i el navegador tornarà a obrir una pàgina de loteriasyapuestas.es on t’indiquem que la teua Lotobossa ja ha estat carregada, o bé, si vas començar el procés des d'una aposta, tornaràs a la pàgina de l'aposta perquè continuïs la teva compra.

En qualsevol cas, recorda que per ingressar més de 150 €, has de tenir les dades personals verificades documentalment. Per fer-ho només has d’enviar sengles fotos del teu document d’identitat (NIF/NIE) per les dues cares i adjuntar-les a través del nostre Formulari de contacte.