Darrer accés: Sessió: - Darrer accés:

La seguretat en la web i en les Apps oficials

Seguretat de les teues dades personals:

Des de Loteries t’assegurem la confidencialitat de les teues dades, ja que utilitzem les teues dades únicament per a la gestió del servei que et prestem a través d'aquesta web i de les nostres Apps. No hi ha cap traspàs d'informació a tercers excepte els referents als quals per llei està obligat a lliurar, com l'obligatorietat d'informar els premiats a l'Agència Tributària (i exclusivament a ella) en el cas de premis majors.

Loteries de l'Estat segueix escrupolosament el que estableix el RGPD (Reglament General de Protecció de Dades) i tu pots exercitar tots els teus drets sobre les teues dades a través d'aquest Portal o en contacte directe amb els telèfons que hi apareixen.

 

Seguretat de la teua navegació:

Sempre que accedisques a la zona de jocs i a l'àrea privada d'usuari registrat et connectaràs automàticament utilitzant els últims estàndards de seguretat. En qualsevol pàgina de la web on veges dades personals, aquestes dades es transmeten a través de protocol segur fins a la teua pantalla.

Loteries de l'Estat realitza freqüents revisions periòdiques de la seguretat de la web i les Apps oficials per tal de detectar qualsevol possible deficiència o vulnerabilitat. No obstant això, la protecció del teu mòbil o ordinador personal per accedir és responsabilitat teua i dependrà dels teus hàbits d'ús i de les eines que tingues instal·lades que aquest punt siga completament segur o tinga alguna deficiència. Et recomanem que sempre tingues el teu antivirus actualitzat i que comproves la seguretat del teu dispositiu d'accés periòdicament.

 

Seguretat en l'ús de la targeta com a mitjà de pagament:

Aquest portal incorpora la possibilitat d'utilitzar targeta de crèdit/dèbit per a les càrregues de la Lotobossa, que comporta un mecanisme d'autenticació segons haja especificat el teu banc. D'aquesta manera, encara que et sostreguen la targeta o te la roben, no podran utilitzar-la a la nostra web o App fins que sàpiguen la clau secreta que hages definit. Això és el que s’amomenen targetes securitzades. Per saber com securitzar les targetes o més sobre aquest assumpte dirigeix-te a: VISA, Mastercard o al teu propi banc.

 

Finalment, cal recordar que Loteries de l'Estat pot bloquejar jugadors quan observe comportaments potencialment sospitosos o fraudulents o que no complisquen la normativa especificada en les condicions d'ús, i posteriorment iniciar les accions legals pertinents en cada cas.