Ús de galetes

A les webs de SELAE utilitzem cookies pròpies com de tercers per millorar la teva experiència d'usuari, realitzar anàlisis estadístics i oferir-te informació del teu interès. Si continues navegant, entendrem que acceptes el seu us. Si necessites més informació o vols saber com rebutjar-les o eliminar-les, fes clic ací;.

Darrer accés: Sessió: - Darrer accés:

Com tributen els premis de SELAE?

Els premis atorgats per Loterías y Apuestas del Estado poden ser:

• No subjectes a retenció si l'import del premi és igual o inferior a 40.000 € per a premis derivats de sortejos o jornades celebrats a partir de l'1 de gener de 2020. 

• Subjecte a retenció d'impostos per a aquells premis majors de 40.000 €. Cal tindre en compte que una butlleta o un dècim de Lotería Nacional pot contenir més d'un premi. La retenció només s'aplicarà a aquells premis que excedisquen d'aquesta quantitat, de manera que tots els premis que no assolisquen aquesta quantitat per dècim o aposta estan lliures d'impost. 

Pots tindre un resguard premiat amb una quantitat exempta a causa d'una aposta premiada i a més una altra aposta premiada amb part d'impost aplicat. 

En el cas d'El Millón (joc associat a Euromillones), l'exempció és de 24.000 €, atés que només es juguen 0,30 € i el límit exempt de l'impost s'aplica proporcionalment en el cas d'apostes menors a 0,50 €.

La quantitat que es reté és d'un 20 % sobre l'import de cada premi; se n’exclouen els primers 40.000 €, excepte per al joc d’El Millón, en què la quantitat exempta de tributar és de 24.000 €.