Accessibilitat web loteriasyapuestas.es

POLITICA D'ACCESIBILITAT

En la construcció del lloc web de loteriasyapuestas.es s'han adoptat una sèrie de mesures amb l'objectiu de millorar-ne l'accessibilitat. Això comporta una sèrie d'avantatges com ara:

• Facilitar l'accés dels usuaris independentment de la seua condició física o del seu entorn.
  • Permetre l'accés amb diferents agents d'usuari.
  • Incloure continguts clars ben estructurats.
  • Millorar la navegació i l'experiència de l'usuari.

Entre altres, s'han adoptat les mesures següents:

• Ús de CSS per a la presentació de la informació.
  • Text alternatiu en les imatges.
  • Els enllaços ofereixen detalls de la funció o destinació de l'hipervincle
  • Ús dels estàndards del W3C.
  • Periòdicament es realitzen millores en el web que sempre estaran orientades a mantindre o elevar el nivell de compliment d'estàndards.

Compliment dels estàndards

Les pàgines d'este lloc web s'adapten a les Pautes de Contingut Accessible en web 1.0 del W3C, disponible en http://www.w3.org/TR/1999/WAI-WEBCONTENT-19990505, nivell A (A).

Tots els requisits de Prioritat 1 s'han comprovat amb una anàlisi manual de l'accessibilitat a través de diferents eines semiautomàtiques, agents d'usuari i ajudes tècniques.

Configuració recomanada per a navegar pel web

Per a l'experiència més profitosa en l'ús d'este canal de relació, es recomana al participant que utilitze els mitjans tècnics següents:

• Navegador: Internet Explorer 7, o superior, Mozilla 3.0.0 o superior.
  • Resolució de pantalla recomanada: 1024x768
  • Per a veure alguns dels continguts, cal el plugin Adobe Flash
  • Per a consultar alguns dels documents caldrà tindre instal·lat el plugin Adobe Reader
  • Has de tindre activades en el teu navegador les opcions de Java i javascript
  • Has de tindre habilitades les cookies en el teu navegador

No existeixen requisits ni restriccions pel que fa a l'ordinador o el sistema operatiu que s'usen.

Contacte

Qualsevol queixa, consulta o suggeriment de millora sobre l'accessibilitat d'este portal es podrà canalitzar a través del formulari que s'hi destina de la pàgina de contacte.