Política de cookies

Pot haver-hi galetes addicionals a l'hora de realitzar una càrrega del teu moneder electrònic que variaran en funció del mitjà de pagament que utilitzis. Aquestes galetes són alienes a SELAE i són responsabilitat del proveïdor del mitjà de pagament que ofereix aquest servei.

En qualsevol moment, pots impedir la instal·lació de cookies en el teu equip mitjançant l'opció corresponent del teu navegador, però en aquest cas no podrem assegurar-te el funcionament correcte de les diferents funcionalitats de la nostra pàgina web.

També pots esborrar les cookies que tingues guardades al teu navegador acudint a les seues opcions de configuració. Et facilitem els enllaços als navegadors principals per a la gestió i esborrament de cookies depenent del navegador que utilitzes:

Última actualització: 13 de gener de 2022