Pagament mitjançant banca electrònica

Pots carregar la teva Lotoborsa mitjançant el traspàs bancari en línia. Per a poder fer ús d'aquesta opció, és requisit imprescindible ser usuari de banca electrònica en alguna de les entitats associades amb Loterías y Apuestas del Estado (SELAE) per al pagament. Les entitats disponibles són les que se t'ofereixen en la pantalla de càrrega de la Lotoborsa, que són las següents:

- Caixa Bank
        - BBVA
        - Bankia
        - Unicaja
        - Abanca
        - Kutxabank
        - CajaSur
        - EspañaDuero
        - BMN
        - Cajamar
        - Banco de Sabadell

Per a emprar aquest mitjà de pagament has de prémer el logotip de la teva entitat bancària. Seràs redigirit a la pàgina de banca electrònica de la dita entitat, on haurás de formalitzar el teu accés com a usuari. Una volta accedeixis, la teva entitat t'oferirà automàticament la posibilitat de realitzar un traspàs bancari des del teu compte bancari a la Lotoborsa pel import prèviament seleccionat. Aquesta operació no comporta cap cost ni comissió per tu.