Uso de Cookies

Nas Webs de SELAE empregamos cookies tanto propias coma de terceiros para mellora-la túa experiencia de usuario, realizar análises estatísticas e ofrecerche información de interese. Se continúas a navegar, entenderemos que aceptas o seu uso. Se necesitas máis información ou queres saber como rexeitalas ou eliminalas, fai clic aquí.

Último acceso: Sesión: - Último acceso:

Podo compartir as miñas apostas con amigos?

Actualmente a nosa web non permite compartir apostas entre diferentes persoas. Unha aposta xogada en www.loteriasyapuestas.es ou nas aplicacións oficiais está unicamente asociada ao usuario que a efectuou.