Pagamento mediante banca electrónica

Podes cargar a túa Lotobolsa mediante o traspaso bancario en liña. Para poder utilizar esta opción, cómpre que sexas usuario de banca electrónica nalgunha das entidades asociadas con Loterías y Apuestas del Estado (SELAE) para o pagamento. As entidades dispoñibles son as ofrecidas na pantalla de carga de Lotobolsa, que son as seguintes:

- Caixa Bank
        - BBVA

**   Para utilizar este medio de pagamento debes pulsar sobre o logo da entidade bancaria. Serás redirixido á páxina de banca electrónica da entidade seleccionada, onde deberás formalizar o teu acceso como usuario.

Cando accedas, a túa entidade ofrecerache automaticamente a posibilidade de realizar un traspaso bancario dende a túa conta bancaria á Lotobolsa, polo importe previamente seleccionado. Esta operación non leva consigo custo nin comisión ningunha para ti.