Ús de galetes

A les webs de SELAE utilitzem cookies pròpies com de tercers per millorar la teva experiència d'usuari, realitzar anàlisis estadístics i oferir-te informació del teu interès. Si continues navegant, entendrem que acceptes el seu us. Si necessites més informació o vols saber com rebutjar-les o eliminar-les, fes clic ací;.

Darrer accés: Sessió: - Darrer accés:

Com jugar a Euromillones en loteriasyapuestas.es

 

Cada aposta d'Euromillones consistix a seleccionar 5 números d'una taula de 50 (números de l'1 al 50) i dos estreles d'una taula de 12 números (de l'1 al 12) . En Euromillones es destina el 50% de la recaptació a premis.

  • Per participar només has de:

1.- Triar si vols jugar al següent sorteig o  als dos de la setmana (hi ha sortejos els dimarts i divendres).

Recorda que, encara que només jugues al sorteig del dimarts, pel mateix preu estaràs participant en el sorteig de El Millón que es celebra els divendres, per la qual cosa fins al divendres d'eixa setmana tindràs possibilitats de guanyar."

2.- Triar la combinació de 5 números i dos estreles que desitges jugar o deixar que el sistema t'oferisca una aleatòria.

3.- Pots jugar fins a 5 combinacions de 5 números i 2 estreles (apostes senzilles de diversos blocs) d'una sola vegada o una combinació de més números o estreles.

4.- Afegir la combinació o combinacions desitjades a la teua compra.

5.- Continuar i decidir si vols realitzar la mateixa compra en setmanes successives o no.

6.- Revisar totes les opcions i jugar.