Ús de galetes

A les webs de SELAE utilitzem cookies pròpies com de tercers per millorar la teva experiència d'usuari, realitzar anàlisis estadístics i oferir-te informació del teu interès. Si continues navegant, entendrem que acceptes el seu us. Si necessites més informació o vols saber com rebutjar-les o eliminar-les, fes clic ací;.

Darrer accés: Sessió: - Darrer accés:

Com jugar a Euromillones a loteriasyapuestas.es

 

Cada aposta de Euromillones consisteix en seleccionar 5 números d'una taula de 50 (números de l'1 al 50) i dues estrelles d'una taula de 12 números (de l'1 al 12). A Euromillones es destina el 50% de la recaptació a premis.

  • Per participar només has de:

1.- Elegir si vols jugar al següent sorteig o als dos de la setmana (hi ha sorteigs els dimarts i divendres).

Recorda que, encara que solament juguis al sorteig del dimarts, pel mateix preu estaràs participant al sorteig de El Milió que es celebra els divendres, fet pel qual fins al divendres d'aquella setmana tindràs possibilitats de guanyar.

2.- Elegir la combinació de 5 números i dos estrelles que desitges jugar o deixar que el sistema t'ofereixi una aleatòria.

3.- Pots jugar fins a 5 combinacions de 5 números i 2 estrelles (apostes senzilles de varis blocs) d'una sola vegada o una combinació de més números o estrelles.

4.- Afegir la combinació o combinacions desitjades a la teva compra.

5.- Continuar i decidir si vols realitzar la mateixa compra en setmanes successives o no.

6.- Revisar totes les opcions i jugar.