Com descarregue els diners de la meua Lotobolsa?

Per descarregar la teua Lotobolsa has de tindre les teues dades personals verificades documentalment (per fer-ho, tingues a mà el DNI/NIE amb fotografia i accedeix des d’un dispositiu mòbil amb càmera al nostre procés de verificació d’identitat a través de la nostra App oficial per a IOS o Android en la pantalla de Dades Personals o fent clic ací) i registrar el teu compte corrent al nostre web. Donarem l’ordre de transferir els diners al teu banc la mateixa nit de forma totalment gratuïta, sense cap tipus de comissió. Recorda que has d’utilitzar un compte d’una entitat bancària autoritzada per operar a Espanya.

Generalment, en menys de tres dies hàbils podràs disposar dels diners, però el temps exacte que triguen les operacions de transferència de diners depèn dels bancs i SELAE no intervé en els seus procediments un cop enviem l’ordre la mateixa nit que demanes la teua descàrrega.