Como descargo o meu diñeiro da miña lotobolsa?

Para descargares a túa lotobolsa, precisarás ter os teus datos persoais verificados documentalmente (para iso, ten á man o teu DNI/NIE con foto e accede ao noso proceso de verificación de identidade a través da nosa app oficial para iOS ou Android na pantalla de Datos persoais ou premendo aquí e rexistra a túa conta corrente na nosa páxina web. Daremos orde de transferir o teu diñeiro ao teu banco esa mesma noite de forma totalmente gratuíta, sen ningún tipo de comisión. Lembra que debes utilizar unha conta dunha entidade bancaria autorizada para operares en España.

Xeralmente, en menos de tres días hábiles poderás dispor do diñeiro, pero o tempo exacto en que os bancos realizan as súas operacións de transferencia de diñeiro depende deles e SELAE non intervén nos seus procedementos, unha vez enviamos a orde na mesma noite que solicitas a túa descarga.