Cookieak SELAE-webetan berezkoak hainbeste darabiltzagu bezala hirugarren zure erabiltzaile-esperientzia hobetzeko, analisi estatistikoak egiteko eta interes-informazioa zuri eskaintzeko. Nabigatzen jarraitzen baduzu, bere erabilera onartzen duzula ulertuko dugu. Informazio gehiago behar baduzu edo haiei nola uko egin edo haiek kanporatzea jakin nahi duzu, hemen egin ezazu klika. hemen..

Azken sarrera: Saioa: - Azken sarrera:

SELAE aplikazio ofizialak

SELAEn hainbat aplikazio argitaratuta mantentzen ditugu, jokozalea gurekin harremanean laguntzeko:

• LoteriasPRO:  IOS eta Android -erako SELAE aplikazioa da, aurrez aurreko kanaleko bezeroari laguntzeko.
  • Loterías y Apuestas del Estado: SELAE aplikazioa da  IOS eta Android -erako, apustuak online saltzeko.
  • Loterias y Apuestas del Estado Lite: Google Play-n Android-erako eskuragarri dagoen SELAE aplikazioa da, zozketen eta emaitzen informazioa esklusiboki eskuratzeko.

Gogoratu aurrekoen artean ez dagoen beste edozein aplikazio mugikor ez dela SELAEren ofiziala eta, beraz, ezin dugu erabileraren gaineko erantzukizunik izango edo horren funtzionamendu zuzena bermatu.