Apps oficials de SELAE

En SELAE mantenim publicades diferents Apps que tracten d'ajudar al jugador en la seua relació amb nosaltres:

• LoteriasPRO: És l'App de SELAE disponible per a IOS i Android d'ajuda al client del seu canal presencial.
  • Loterías y Apuestas del Estado: És l'App de SELAE disponible per a IOS i Android de venda en línia d'apostes.
  • Loterias y Apuestas del Estado Lite: És l'App de SELAE disponible per a Android en Google Play d'informació sobre sortejos i resultats exclusivament.

Recorda que qualsevol altra aplicació per a mòbil publicada diferent a les anteriors no és oficial de SELAE i per tant no podem respondre de la seua utilització ni garantir el seu correcte funcionament.