As app oficiais de SELAE

En SELAE mantemos publicadas diferentes app que tratan de axudar o xogador na súa relación connosco:

• LoteriasPRO: é a App de SELAE dispoñible para IOS e Android para axudar o cliente da súa canle presencial.
  • Loterías y Apuestas del Estado: é a App de SELAE dispoñible para IOS e Android para a venda de apostas en liña.

Lembra que calquera outra aplicación para móbil publicada diferente ás anteriores non é oficial de SELAE e, polo tanto, non podemos responder polo seu uso nin garantir o seu correcto funcionamento.