Apps oficials de SELAE

A SELAE mantenim publicades diferents apps que tracten d'ajudar el jugador en la seva relació amb nosaltres:

• LoteriasPRO: és l'app de SELAE disponible per a IOS i Android d'ajuda al client del seu canal presencial.
  • Loterías y Apuestas del Estado: és l'app de SELAE disponible per a IOS i Android de venda en línia d'apostes.
  • Loterias y Apuestas del Estado Lite: és l'app de SELAE disponible per a  Android a exclusivament d'informació sobre sortejos i resultats.

Recorda que qualsevol altra aplicació per a mòbil publicada diferent de les anteriors no és oficial de SELAE i, per tant, no podem respondre de la seva utilització ni garantir que funciona correctament.