Cookieak SELAE-webetan berezkoak hainbeste darabiltzagu bezala hirugarren zure erabiltzaile-esperientzia hobetzeko, analisi estatistikoak egiteko eta interes-informazioa zuri eskaintzeko. Nabigatzen jarraitzen baduzu, bere erabilera onartzen duzula ulertuko dugu. Informazio gehiago behar baduzu edo haiei nola uko egin edo haiek kanporatzea jakin nahi duzu, hemen egin ezazu klika. hemen..

Azken sarrera: Saioa: - Azken sarrera:

Aplikazioko edo nabigatzaileko jakinarazpenak

Gure Aplikazio ofizialean edo zure nabigatzailean jakinarazpenak jasotzea aukeratu baduzu, bote deigarrienak dituzten zozketen berri bidaliko dizugu oro har, haiek irabazteko aukera gal ez dezazun.

Aplikazioko jakinarazpenak Aplikazio beretik akitibatu eta desaktibatu daitezke, Menu nagusiaren bitartez, Doitu -> Konfigurazioa: aukeran.

Gainera, zure nabigatzailera bidaliko ditugun jakinarazpenak nabigatzailearen konfigurazioa aldatzen desaktiba daitezke.

Adibidez, Google Chroome

sartu Konfigurazioa -> Konfigurazio aurreratua -> pribatutasuna eta segurtasuna -> edukiaren konfigurazioa -> jakinarazpenak  eremuan eta adierazi baimendu edo blokeatu nahi dituzunak:

Firefox erabiltzen baduzu

sartu Aukerak -> Pribatutasuna eta segurtasuna -> Baimenak -> Jakinarazpenak -> Konfigurazioa: eremuan.