Notificacións nas aplicacións ou no meu navegador

Se elixiches recibir notificacións na nosa aplicación oficial ou no teu navegador, enviarémosche xeralmente os botes en xogo máis atraentes, para que non perdas a oportunidade de gañalos.

As notificacións na aplicación pódense activar e desactivar desde a propia aplicación, a través do Menú principal, na opción de Axustes -> Configuración:

Igualmente, as notificacións que enviamos ao teu navegador poden desactivarse modificando a configuración do propio navegador.

Por exemplo, en Google Chrome

deberás acceder a Configuración -> Configuración avanzada -> Privacidade e seguridade -> Configuración de contido -> Notificacións, e marcar a que desexes permitir ou bloquear:

No caso de Firefox

o acceso é a través de Opcións -> Privacidade e seguridade -> Permisos -> Notificacións -> Configuración: