Com consulte les apostes que he jugat

Totes les apostes que hages jugat apareixen al Menú del web d'Apostes (així com tots els moviments de la teua Lotobossa apareixen al Menú del web de Lotobossa).

Podràs veure si encara no han estat sortejades o si han obtingut premi o no en el cas que ja ho hagen fet. També podràs tornar a jugar la mateixa aposta si així ho desitges per als sortejos següents.

En cas que l'aposta resulte premiada, també s'informarà a al mateix llistat.