Com consulto les apostes que he jugat

Totes les apostes que hagis jugat apareixen al Menú del web d'Apostes (així com tots els moviments de la teva Lotobossa apareixen al Menú del web de Lotobossa).

Podràs veure si encara no han estat sortejades o si han obtingut premi o no en el cas que ja ho hagin fet. També podrà tornar a jugar la mateixa aposta si així ho desitja per als sortejos següents.

En cas que l'aposta resulti premiada, també s'informarà a al mateix llistat.