Como consulto as apostas que xoguei

Todas as apostas que xogases aparecen no Menú da web de Apuestas (así como todos os movementos da túa lotobolsa aparecen no Menú da web de Lotobolsa).

Poderás ver se aínda non foron sorteadas, ou se obtiveron premio ou non no caso de que xa o fixesen. Tamén poderás volver xogar a mesma aposta se así o desexas para os sorteos seguintes.

No caso de que a aposta resulte premiada, tamén se informará na mesma lista.