Ús de galetes

A les webs de SELAE utilitzem cookies pròpies com de tercers per millorar la teva experiència d'usuari, realitzar anàlisis estadístics i oferir-te informació del teu interès. Si continues navegant, entendrem que acceptes el seu us. Si necessites més informació o vols saber com rebutjar-les o eliminar-les, fes clic ací;.

Darrer accés: Sessió: - Darrer accés:

Com jugar a La Quiniela en loteriasyapuestas.es

 

Cada aposta de La Quiniela consisteix a seleccionar el guanyador de 14 partits de la jornada de futbol associada i el resultat exacte d’un partit més (el “ple al 15”), tenint en compte que 3 o més gols s’indica amb el signe M. Si s’hi pronostica com a guanyador el primer equip es marca el signe “1”, si s’hi pronostica com a guanyador el 2n equip es marca el signe “2”, i s’hi pronostica un empat, es marca el signe “X”. En La Quiniela es destina el 55 % de la recaptació a premis.

  • Per a participar només tens que:

1.- Triar el pronòstic del guanyador dels 14 partits més el resultat exacte del ple al 15, que desitges jugar.

2.- Pots triar fins a 8 pronòstics diferents dels primers 14 partits (apostes senzilles de diversos blocs) d'una sola vegada o una combinació de més pronòstics per als 15 partits, marcant diversos pronòstics en cada partit d'una sola vegada (aposta múltiple).

També pots jugar apostes condicionades o reduïdes (veja la documentació adjunta respecte d'això).

3.- Afegir el pronòstic desitjat a la teua compra.

4.- Continuar i decidir si vols realitzar la mateixa compra en setmanes successives o no.

5.- Revisar totes les opcions i jugar.

 
  • És possible jugar Quinieles condicionades directament en la web. Revisa com fer-ho:

 

  • Realitzar una Quiniela reduïda és senzill i ràpid: