Darrer accés: Sessió: - Darrer accés:

Com jugar a La Quiniela a loteriasyapuestas.es

Cada aposta de La Quiniela consisteix a seleccionar el guanyador de 14 partits de la jornada de futbol associada i el resultat exacte d’un partit més (el “ple al 15”), tenint en compte que 3 o més gols s’indica amb el signe M. Si s’hi pronostica com a guanyador el primer equip es marca el signe “1”, si s’hi pronostica com a guanyador el 2n equip es marca el signe “2”, i s’hi pronostica un empat, es marca el signe “X”. En La Quiniela es destina el 55 % de la recaptació a premis.

  • Per participar només has de:

1.- Elegir el pronòstic del guanyador dels 14 partits més el resultat exacte del ple al 15, que desitges jugar.

2.- Pots elegir fins a 8 pronòstics diferents dels primers 14 partits (apostes senzilles de varis blocs) d'una sola vegada o una combinació de més pronòstics pels 15 partits, marcant varis pronòstics a cada partit d'una sola vegada (aposta múltiple).

També pots jugar apostes condicionades o reduïdes (veure documentació adjunta al respecte).

3.- Afegir el pronòstic desitjat a la teva compra.

4.- Continuar i decidir si vols realitzar la mateixa compra en setmanes successives o no.

5.- Revisar totes les opcions i jugar.


Si fessis una Quiniela de manera aleatòria, sense tenir en compte el que saps de futbol, tindries les següents probabilitats aproximades d'encertar a cada categoria de premis:

Categoría

Possibilitats aproximades d'encertar

Ple al 15

1 entre 76.527.504

1a (14 Encerts)

1 entre 4.782.969

2a (13 Encerts)

1 entre 170.820

3a (12 Encerts)

1 entre 13.140

4a (11 Encerts)

1 entre 1.643

5a (10 Encerts)

1 entre 299


A més, amb cada aposta que facis, tens l'oportunitat de jugar a Elige8 per 0,50 € més, amb premis per a tots els teus bitllets que encertin els 8 partits que escullis: Simplement en fer la teva aposta de La Quiniela tria participar a Elige8 i marca els partits amb els que vols participar amb els pronòstics indicats en la primera columna, en aquest joc. Optaràs, per tant, a aquests premis a més dels habituals de La Quiniela.

En aquest cas, si fessis la teva Quiniela de manera aleatòria triant també aleatòriament els partits que juguessis a Elige8, tindries les següents probabilitats aproximades d'encertar:

Categoría

Possibilitats aproximades d'encertar

8 Encerts

1 entre 6.561


 

  • És possible jugar Quinieles condicionades directament a la web. Revisa com fer-ho:

  • Realitzar una Quiniela reduïda és senzill i ràpid: