Darrer accés: Sessió: - Darrer accés:

Jugar a La Primitiva

Has de seleccionar un mínim de 6 números (de l'1 al 49) per realitzar cada aposta. Si vols, pots seleccionar tu els números de cada aposta o deixar que el sistema ho faça automàticament per tu de manera aleatòria.

El preu d'una aposta és d'1 €.

Tens dos mètodes per jugar i augmentar les teues possibilitats de guanyar:

  • Apostes simples: Quan selecciones els 6 números només. D'aquesta manera pots jugar cada vegada abans de pagar fins a un màxim de 8 apostes en una mateixa butlleta
  • Apostes múltiples: Quan selecciones més de 6 números (fins a 11) o només 5 números en cada aposta. L'import de l'aposta depèn en aquest cas del nombre de combinacions que marques.

Setmanalment se celebren sortejos els dilluns, dijous i dissabtes. Pots seleccionar participar en un d'ells (el pròxim a celebrar-se) o en aquells que falten per celebrar per a aquesta setmana. En aquest últim cas participaràs amb la mateixa combinació en tots els sortejos.

Recorda que si obtens un premi de més de 2.000 €, perquè puguem procedir al pagament hauràs d'indicar-nos des del detall de l'aposta premiada el compte bancari de la teua titularitat on desitges rebre el premi abans que passen tres mesos des de la data de la celebració de l'últim sorteig en el qual participava la teua aposta premiada.

 

Les probabilitats aproximades d’encertar a La Primitiva són les següents:

Categoria

Possibilitats aproximades d’encertar

Especial (6 Encerts + Reintegrament)

1 entre 139.838.160

1a (6 Encerts)

1 entre 13.983.816

2a (5 Encerts + C)

1 entre 2.330.636

3a (5 Encerts)

1 entre 55.491

4a (4 Encerts)

1 entre 1.032

5a (3 Encerts)

1 entre 57

Reintegrament

1 entre 10

A més, amb cada aposta que faces, siga de dilluns, dijous o de dissabtes, tens l'oportunitat de jugar al Joker per 1 € més, en el qual pots guanyar fins a 1 milió d'euros: simplement en realitzar la teua aposta de la Primitiva tria participar al Joker i se t'assignarà un codi de 7 xifres (imprés en el resguard virtual) amb el qual participaràs en aquest joc associat, i optaràs per tant a aquests premis a més dels habituals de la Primitiva.

Per a El Joker, les probabilitats aproximades d’encertar són les següents:

Categoria

Possibilitats aproximades d’encertar

1a (7 xifres)

1 entre 10.000.000

2a (6 primeres o 6 últimes xifres)

1 entre 500.000

3a (5 primeres o 5 últimes xifres)

1 entre 50.000

4a (4 primeres o 4 últimes xifres)

1 entre 5.000

5a (3 primeres o 3 últimes xifres)

1 entre 500

6a (2 primeres o 2 últimes xifres)

1 entre 50

7a (primera o última xifra)

1 entre 5

Durant el sorteig, s'extreuen, a més dels 6 números guanyadors, un nombre complementari i un reintegrament (del 0 al 9). L'objectiu és donar l'oportunitat de pujar el seu premi a qui ha encertat exactament cinc dels sis números de la combinació guanyadora i aquest número complementari en el primer cas, i de guanyar la quantitat apostada a qui ha encertat el reintegrament. Tu no tries el reintegrament del teu resguard, sinó que s'assigna aleatòriament pels Sistemes Centrals de Loteries.

En cada sorteig en què participes es revisarà aquest reintegrament i, si ho has encertat, rebràs el premi corresponent al valor de l'aposta diària d'aquest resguard.

Tindràs premi si encertes almenys 3 números.

Els sortejos tenen lloc els dilluns, dijous i dissabtes a les 21.40 hores.