Ús de galetes

A les webs de SELAE utilitzem cookies pròpies com de tercers per millorar la teva experiència d'usuari, realitzar anàlisis estadístics i oferir-te informació del teu interès. Si continues navegant, entendrem que acceptes el seu us. Si necessites més informació o vols saber com rebutjar-les o eliminar-les, fes clic ací;.

Darrer accés: Sessió: - Darrer accés:

Jugar a La Primitiva

Has de seleccionar un mínim de 6 números (de l'1 al 49) per realitzar cada aposta. Si vols, pots seleccionar tu els números de cada aposta o que el sistema ho faci automàticament per tu de manera aleatòria.

El preu d'una aposta és d'1 €.

Tens dos mètodes per jugar i augmentar les teves possibilitats de guanyar:

  • Apostes simples: Quan selecciones els 6 números només. D'aquesta manera pots jugar cada vegada abans de pagar fins a un màxim de 8 apostes en una mateixa butlleta.
  • Apostes múltiples: Quan selecciones més de 6 números (fins a 11) o només 5 números en cada aposta. L'import de l'aposta depèn en aquest cas del nombre de combinacions que marquis.

Setmanalment se celebren sortejos els dijous i els dissabtes. Pots seleccionar participar en un d'ells (el proper a celebrar) o en tots dos si encara no se n'ha celebrat cap. En aquest últim cas participaràs amb la mateixa combinació en tots dos sortejos.

Recorda que si obtens un premi de més de 2.000 €, perquè puguem pagar-lo directament, has d'indicar des del detall de l'aposta premiada el compte bancari del qual ets titular on vols rebre el premi abans que passin tres mesos des de la data de la celebració de l'últim sorteig en què participava la teva aposta premiada.

 

Les probabilitats aproximades d'encertar a La Primitiva són les següents:

Categoria

Possibilitats aproximades d'encertar

Especial (6 Encerts + Reintegrament)

1 entre 139.838.160

1a (6 Encerts)

1 entre 13.983.816

2a (5 Encerts+C)

1 entre 2.330.636

3a (5 Encerts)

1 entre 54.201

4a (4 Encerts)

1 entre 1.032

5a (3 Encerts)

1 entre 57

Reintegrament

1 entre 10

A més, amb cada aposta que facis, sigui de dijous o de dissabtes, tens l'oportunitat de jugar al Joker per 1 € més, en el qual pots guanyar fins a 1 Milió d'euros: Simplement en fer la teva aposta de La Primitiva tria participar al Joker i se t’assignarà un codi de 7 xifres (imprès en el resguard virtual) amb el qual participaràs en aquest joc associat, i optaràs per tant a aquests premis a més dels habituals de La Primitiva.

Per a El Joker, les probabilitats aproximades d'encertar són les següents:

Categoria

Possibilitats aproximades d'encertar

1a (7 xifres)

1 entre 10.000.000

2a (6 primeres o 6 últimes xifres)

1 entre 555.555

3a (5 primeres o 5 últimes xifres)

1 entre 55.555

4a (4 primeres o 4 últimes xifres)

1 entre 5.555

5a (3 primeres o 3 últimes xifres)

1 entre 555

6a (2 primeres o 2 últimes xifres)

1 entre 55

7a (primera o última xifra)

1 entre 5

Durant el sorteig, s'extreuen, a més dels 6 números guanyadors, un nombre complementari i un reintegrament (del 0 al 9). L'objectiu és donar l'oportunitat de pujar el seu premi a qui ha encertat exactament cinc dels sis números de la combinació guanyadora i aquest número complementari en el primer cas, i de guanyar la quantitat apostada a qui ha encertat el reintegrament. Tu no tries el reintegrament del teu resguard, sinó que s'assigna aleatòriament pels Sistemes Centrals de Loteries.

En cada sorteig en què participis es revisarà aquest reintegrament i, si ho has encertat, rebràs el premi corresponent al valor de l'aposta diària d'aquest resguard.

Tindràs premi si encertes al menys 3 números.

Els sorteigs tenen lloc els dijous i dissabtes a les 21:40 hores.