Darrer accés: Sessió: - Darrer accés:

Jugar a Loteria de Nadal

Inicialment hauràs de triar el sorteig de Loteria de Nadal (sempre hi ha un mínim de 4 sortejos disponibles a la venda).

Després hauràs de triar el número de 5 xifres (dècim) amb el qual vol participar en aquest sorteig. Si ho desitges, pots seleccionar tu les xifres d'aquest número o que el sistema ho faça automàticament per tu de manera aleatòria, posant asteriscos en les xifres que no desitges seleccionar. Has d'indicar també el nombre de dècims que desitges adquirir (entre 1 i 10).


Si tries un número en concret, has de tenir en compte que aquest número pot no estar disponible per a la venda per haver-se venut ja o per vendre's només a través d'alguna de les nostres administracions de loteries.

Els dècims generats són virtuals (mai t'enviarem el teu dècim en paper, perquè aquests es venen en exclusiva en les administracions de loteries), però participen en els sortejos en les mateixes condicions que els dècims de paper i amb les mateixes probabilitats de guanyar premis. L'única diferència és que si has comprat un dècim en paper hauràs de presentar aquest per a optar a cobrar possibles premis, mentre que en el cas del dècim en línia rebràs els teus premis exactament igual que per a la resta de jocs sense necessitat que presentes res.


El preu de cada dècim és de 20 €.


Tindràs premi si el teu número (o alguna de les seues xifres) ix triat en el sorteig dins de la distribució de premis que té aquest sorteig prèviament establida: primer premi, segon premi, terminació, aproximació, reintegrament, pedrea…).

Aquest sorteig extraordinari se celebra el dia 22 de desembre.

Recorda que si obtens un premi de més de 2.500 €, hauràs de verificar el compte bancari on desitges cobrar-lo abans que passen tres mesos des de la data de la celebració de l'últim sorteig en el qual participava la teua aposta premiada.

Si encertes el reintegrament (corresponent a l'última xifra del número en el teu dècim), rebràs el valor del dècim jugat per a aquest sorteig.