Darrer accés: Sessió: - Darrer accés:

Jugar a Loteria de Nadal

Inicialment hauràs de triar el sorteig de Lotería de Navidad (sempre hi ha un mínim de 4 sortejos disponibles a la venda).

Després hauràs de triar el número de 5 xifres (dècim) amb el que desitges participar en aquell sorteig. Si ho desitges, pots seleccionar tu les xifres d'aquest número o que el sistema ho faci automàticament per tu de manera aleatòria, posant asteriscs a les xifres que no desitgis seleccionar. Has d'indicar també el número de dècims que desitges adquirir (entre 1 i 10).


Si tries un número en concret, tingues en compte que aquest número pot no estar disponible per a la venda per haver-se venut ja o per vendre's només a través d'alguna de les nostres administracions de Loterías.

Els dècims generats són virtuals (mai t'enviarem el teu dècim en paper, doncs aquests es venen en exclusiva a les administracions de Loterías) però participen en els sortejos en les mateixes condicions que els dècims de paper i amb les mateixes probabilitats de guanyar premis. L'única diferència és que si has comprat un dècim en paper hauràs de presentar-lo per optar a cobrar possibles premis, mentre que en línia rebràs els teus premis exactament igual que per la resta de jocs sense necessitat de presentar res.


El preu de cada dècim és de 20 €.


Tindràs premi si el teu número (o alguna de les seves xifres) surt elegit en el sorteig dins de la distribució de premis que té prèviament establerta aquell sorteig: primer premi, segon premi, terminació, aproximació, reintegrament, premis menors, etc.).

Aquest sorteig extraordinari es celebra el dia 22 de desembre.

Recorda que si obtens un premi de més de 2.500 €, hauràs de verificar el compte bancari on desitges cobrar-lo abans de que passin tres mesos des de la data de la celebració de l'últim sorteig en el que participava la teva aposta premiada.

Si encertes el reintegrament (corresponent a l'última xifra del número en el teu dècim), rebràs el valor del dècim jugat per a aquest sorteig.