Ús de galetes

A les webs de SELAE utilitzem cookies pròpies com de tercers per millorar la teva experiència d'usuari, realitzar anàlisis estadístics i oferir-te informació del teu interès. Si continues navegant, entendrem que acceptes el seu us. Si necessites més informació o vols saber com rebutjar-les o eliminar-les, fes clic ací;.

Darrer accés: Sessió: - Darrer accés:

Si ja jugue al meu punt de venda, què més m’ofereix la web?

Rebre els resultats dels nostres jocs directament al teu correu: 

Tots els resultats dels nostres jocs els pots trobar a la nostra web i Apps, però, si així ho desitges, podem enviar-te diàriament al teu correu els resultats dels teus jocs favorits la mateixa nit en què se celebren els sortejos o les jornades esportives.

Comprovar els teus resguards i dècims per veure si has obtingut algun premi:

Per comprovar els teus resguards o dècims només cal que accedisques als resultats del joc corresponent i utilitzis el comprovador disponible. Obtindràs l'import exacte del teu premi desglossat per categories per tal que conegues quants diners podràs cobrar en presentar el teu resguard al teu punt de venda habitual.

Guardar combinacions i pronòstics per comprovar-los després:

Pots guardar una combinació que jugues habitualment per comprovar-la posteriorment o jugar-la a través del web quan vulgues:

  • Accedeix a la butlleta virtual de qualsevol dels nostres jocs.
  • Genera la teua combinació i fes click a "Afegir a preferides".

T'apareixerà un camp en el qual has d'indicar el nom amb el qual s'identificarà la combinació que vols desar.

Podràs consultar les teues preferides sempre que vulgues a l'apartat "Preferides".

  • Per comprovar la teua preferida, accedeix al detall de la mateixa des de l'apartat "Preferides" i prem "Comprovar". Et mostrarem si la teua aposta preferida ha resultat premiada pel dia del sorteig que hages indicat.

Trobar dècims de Loteria Nacionall (Sorteo de Navidad, Sorteo del Niño...):

T'oferim la possibilitat de trobar el punt de venda on es ven el número que busques per als teus dècims de Loteria Nacional, incloent els de Nadal o del Nen si ja estiguessen a la venda, a través de l'enllaç situat al peu de pàgina:

Si es vengués per Internet, podràs comprar-lo directament des del mateix formulari. En aquest cas, et donaren un dècim virtual, en lloc del tradicional dècim, que té la mateixa validesa que aquest: