Darrer accés: Sessió: - Darrer accés:

Si ja jugue al meu punt de venda, què més m’ofereix la web?

Rebre els resultats dels nostres jocs directament al teu correu: 

Tots els resultats dels nostres jocs els pots trobar a la nostra web i Apps, però, si així ho desitges, podem enviar-te diàriament al teu correu els resultats dels teus jocs favorits la mateixa nit en què se celebrin els sortejos o les jornades esportives.

Comprovar els teus resguards i dècims per veure si has obtingut algun premi:

Per comprovar els teus resguards o dècims només cal que accedeixis als resultats del joc corresponent i utilitzis el comprovador disponible. Obtindràs l'import exacte del teu premi desglossat per categories per tal que coneguis quants diners podràs cobrar en presentar el teu resguard al teu punt de venda habitual.

Guardar combinacions i pronòstics per comprovar-los després:

Pots guardar una combinació que juguis habitualment per comprovar-la posteriorment o jugar-la a través del web quan vulguis:

  • Accedeix a la butlleta virtual de qualsevol dels nostres jocs.
  • Genera la teva combinació i fes click a "Afegir a preferides".

T'apareixerà un camp en el qual has d'indicar el nom amb el qual s'identificarà la combinació que vols desar.

Podràs consultar les teves preferides sempre que vulguis a l'apartat "Preferides".

  • Per comprovar la teva preferida, accedeix al detall de la mateixa des de l'apartat "Preferides" i prem "Comprovar". Et mostrarem si la teva aposta preferida ha resultat premiada pel dia del sorteig que hagis indicat.

Trobar dècims de Loteria Nacional (Sorteo de Navidad, Sorteo del Niño...):

T'oferim la possibilitat de trobar el punt de venda on es ven el número que busques per als teus dècims de Loteria Nacional, incloent els de Nadal o del Nen si ja estiguessin a la venda, a través de l'enllaç situat al peu de pàgina:

Si es vengués per Internet, podràs comprar-lo directament des del mateix formulari. En aquest cas, et donaren un dècim virtual, en lloc del tradicional dècim, que té la mateixa validesa que aquest: