Com ingresse diners per jugar

Després d’entrar al sistema teclejant el teu NIF/NIE i la contrasenya, veuràs a la capçalera el teu espai personal i una icona que et permetrà ingressar diners a la teva Lotobolsa, el portamonedes virtual de Loterías que has de fer servir per pagar les apostes. Recorda que sempre podràs descarregar completament gratis qualsevol quantitat que ingressis en aquest portamonedes.

Clica-hi:

Quan ho facis, s'obrirà una pàgina en la qual podràs seleccionar la forma de carregar la teva Lotobossa, sense cap comissió (els diners que decideixis posar-hi serà la quantitat disponible per jugar un cop transferit):

• Targeta bancària
  • Traspàs ràpid des de la web del teu banc

Per operar amb la targeta bancària

has d’ingressar una quantitat superior a 1 € i introduir posteriorment les dades de la targeta al web del centre processador extern a Loterías. A més, com que només permetem targetes protegides, el teu banc emissor et demanarà un codi de seguretat (codi SMS, pregunta secreta,...) per confirmar que realment ets tu qui està utilitzant-la.

Només es permet el pagament a través de targetes bancàries emeses a Espanya

Si no vols introduir les dades de la targeta cada vegada que carreguis la teva Lotobolsa, marca l’opció per fer servir la targeta de l’última càrrega realitzada:

Per operar amb PayPal

heu d’ingressar una quantitat superior a 1 € i, tot seguit, accedir al lloc web del vostre banc i prémer el botó corresponent; se us sol·licitaran les dades per confirmar l'operació.

Per seguretat, PayPal només accepta un compte de Loterías per cada compte de PayPal. Per aquest motiu, dues persones no poden fer servir el mateix compte de PayPal per carregar les Lotobolsas.

Per operar amb el teu banc

Has d’ingressar una quantitat superior a 0,1 € i accedir després al web del banc prement el botó corresponent, on aquest et sol·licitarà una confirmació de l’operació sol·licitada.

Fes clic aquí per consultar les entitats bancàries que pots fer servir.

En qualsevol cas, recorda que per a ingressar més de 150 € (sumant totes les càrregues realitzades des del 28/3/2019), hauràs de tenir les teves dades personals verificades documentalment.  Per fer-ho, tingues a mà el teu DNI/NIE i accedeix des d’un dispositiu mòbil amb càmera al nostre procés de verificació d’identitat des de la nostra App oficial per a IOS o Android o des de la pantalla de Dades Personals o prement aquí.