Como ingreso diñeiro para xogar

Logo de entrar no sistema tecleando o teu NIF/NIE e o teu contrasinal, verás na cabeceira o teu espazo persoal e unha icona que che permitirá ingresar diñeiro na túa lotobolsa, o moedeiro virtual en Loterías que terás que utilizar para pagar as túas apostas. Lembra que sempre poderás descargar completamente gratis calquera diñeiro que ingreses neste moedeiro.

Preme sobre:

Ao premer sobre el, abrirase unha páxina na que poderás seleccionar a forma de cargar a túa lotobolsa, sen ningunha comisión (o diñeiro que decidas será do que dispoñas para xogar unha vez transferido):

• Tarxeta bancaria
  • Traspaso rápido desde a web do teu banco

Para operar coa túa tarxeta bancaria

Deberás ingresar unha cantidade superior a 1 € e teclear posteriormente os datos da túa tarxeta na web do centro procesador externo a Loterías. Ademais, dado que só permitimos tarxetas securizadas, o teu banco emisor pedirache un pin de seguridade (código SMS, pregunta secreta…) para confirmar que realmente es ti quen está a utilizala.

Só está permitido o pagamento a través de tarxetas bancarias emitidas en España

Se non desexas teclear os datos da túa tarxeta cada vez que cargues a túa lotobolsa, marca a opción para utilizar a tarxeta da túa última carga realizada.

Para operar con Paypal

debes ingresar unha cantidade superior a 1 € e acceder despois á web de Paypal premendo o botón correspondente onde se che solicitarán os teus datos para confirmar a operación.

Por seguridade, Paypal só acepta unha conta de Loterías por cada conta de Paypal, polo que non será posible que empreguedes dúas persoas a mesma conta de Paypal para cargar as vosas lotobolsas.

Para operar co teu banco

debes ingresar unha cantidade superior a 0,10 € e acceder despois ao sitio web do teu banco premendo o botón correspondente onde este che solicitará unha confirmación da operación solicitada.

En calquera caso, lembra que, para ingresares máis de 150 € (sumando todas as cargas realizadas desde o 28/3/2019), deberás ter os teus datos persoais verificados documentalmente. Para iso, ten á man o teu DNI/NIE e accede desde un dispositivo móbil con cámara ao noso proceso de verificación de identidade a través da nosa app oficial para IOS ou Android ou desde a pantalla de datos persoais premendo aquí.