Darrer accés: Sessió: - Darrer accés:

Resta de dades personals sol·licitats

Les teues dades personals són necessaris segons establix la Llei del Joc 13/2011 de 27 de maig.

La resta de dades que has de completar són els següents:

Segon pas:

 1. Correu electrònic: Introduïx el correu que desitges utilitzar per a identificar-te en la web i perquè puguem posar-nos en contacte amb tu des del Centre d'Atenció d'Usuaris així com per a rebre les notificacions de premis i notícies interessants provinents d'esta web
 2. Contrasenya: serà la contrasenya utilitzada per al teu accés com a usuari a la web. Recorda-la i no l'entregues a ningú. La contrasenya tindrà un mínim de 8 caràcters; no es pot utilitzar el nom d'usuari com a contrasenya; han de mesclar-se lletres majúscules, minúscules i números; i només es permeten alguns caràcters especials.
 3. Pregunta secreta: serà la pregunta que utilitzarem en el cas que et poses en contacte amb nosaltres per a confirmar la teua identitat. Has d'escriure la pregunta secreta que desitges, i pots incloure espais i signes d'interrogació.
 4. Resposta secreta: és la resposta donada a la pregunta anterior i que hauràs de respondre quan et fem la pregunta secreta si et poses en contacte amb nosaltres.
 5. País de residència: D’acord amb les mesures de prevenció del frau adoptades per SELAE, el país on resideixes ha de ser Espanya.
 6. Domicili: La teua adreça, necessari segons la Llei d'Ordenació del Joc.
 7. Codi Postal: mateixa raó que Domicili.
 8. Regió fiscal: la regió espanyola en la qual residixes a efectes del pagament d'impostos, atès que els premis obtinguts a la web estan subjectes a fiscalització.
 9. Nacionalitat: per defecte apareix "Espanya", però podrà variar quan el NIF/NIE corresponga a un estranger establit a Espanya. Aquest apartat no es podrà modificar.
 10. Telèfon: El teu telèfon, opcional segons la Llei d'Ordenació del Joc.
 11. Número de compte bancari: El compte en la qual desitges rebre el saldo de lotobolsa que desitges reembossar o els premis que vagen a la lotobolsa. És una dada obligatòria en el registre.
 12. Punt de venda associat: és obligatori omplir aquest apartat on apareix el codi del teu punt de venda favorit. Per seleccionar aquest punt de venda pots introduir el codi manualment, si el coneixes, o indicar el codi postal, en aquest cas hauràs de prémer l'enllaç "Selecciona el punt de venda", en en qual t’apareixeran els punts de venda de la zona que pertanguen a aquest codi postal. S'omplirà automàticament el codi de receptor marcat. 
 13. Consideracions legals: has d'acceptar el Contracte de joc per poder-te registrar al nostre web.
 14. Servicis addicionals: decidix quins servicis addicionals afegits a les notificacions relacionades amb el joc en línia vols rebre des de la nostra web.

Una vegada indicats tots els camps, polsa “CREAR COMPTE” per a validar les dades i confirmar el teu registre en el Portal.

SELAE garantix la privacitat de les teues dades d'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la seua normativa complementària. Les dites dades no seran mai entregats a tercers, excepte aquells necessaris i obligats per llei per a l'Agència Tributària en el cas de pagament de premis.