Darrer accés: Sessió: - Darrer accés:

Resta de dades personals demanades

les teves dades personals són necessàries segons estableix la Llei del Joc 13/2011 de 27 de maig.

Segon pas: 

 1. Correu electrònic: Introdueix el correu que vulguis utilitzar per a identificar-te en la web i per a que puguem posar-nos en contacta amb tu des del Centre d'Atenció d'Usuaris així com per rebre les notificacions de premis i notícies interessants provinents d'aquesta web.
 2. Contrasenya: serà la contrasenya utilitzada pel teu accés com usuari a la web. Recorda-la i no la entreguis a ningú. La contrasenya tindrà un mínim de 8 caràcters; no es pot utilitzar el nom d'usuari com contrasenya; han de barrejar-se lletres majúscules, minúscules i números; i tan sols es permeten alguns caràcters especials.
 3. Pregunta secreta: serà la pregunta que utilitzarem en el cas que et posis en contacte amb nosaltres per a confirmar la teva identitat. Has d'escriure la pregunta secreta que vulguis, i pots incloure espais i signes d'interrogació.
 4. Resposta secreta: és la resposta donada a la pregunta anterior i que hauràs de respondre quan et fem la pregunta secreta si et poses en contacte amb nosaltres. Domicili: la teva direcció, necessària segons la Llei d'Ordenació del Joc.
 5. País de residència: D’acord amb les mesures de prevenció del frau adoptades per SELAE, el país on resideixes ha de ser Espanya.
 6. Domicili: La teva adreça, necessari segons la Llei d'Ordenació del Joc.
 7. Codi Postal: mateixa raó que Domicili.
 8. Regió fiscal: la regió espanyola en la qual resideixes a efectes del pagament d'impostos, atès que els premis obtinguts a la web estan subjectes a fiscalització.
 9. Nacionalitat: per defecte apareix "Espanya", però podrà variar quan el NIF/NIE correspongui a un estranger establert a Espanya. Aquest apartat no es podrà modificar.
 10. Telèfon: El teu telèfon, opcional segons la Llei d'Ordenació del Joc.
 11. Número de compte bancari:  el compte en què vols rebre el saldo de Lotobolsa que vulguis reemborsar o els premis que vagin a la Lotobolsa. És una dada obligatòria en el registre.
 12. Punt de venda associat: és obligatori omplir aquest apartat on apareix el codi del teu punt de venda favorit. Per seleccionar aquest punt de venda pots introduir el codi manualment, si el coneixes, o indicar el codi postal, en aquest cas hauràs de prémer l'enllaç "Selecciona el punt de venda", en en qual t’apareixeran els punts de venda de la zona que pertanyin a aquest codi postal. S'omplirà automàticament el codi de receptor marcat. 
 13. Consideracions legals: has d'acceptar el Contracte de joc per poder-te registrar al nostre web.Serveis addicionals: decideix quins serveis addicionals afegits a les notificacions relacionades amb el joc en línia vols rebre des de la nostra web.
 14. Serveis addicionals: decideix quins serveis addicionals afegits a les notificacions relacionades amb el joc en línia vols rebre des de la nostra web.

Una vegada indicats tots els camps, prem "CREAR COMPTE" per validar les teves dades i confirma el teu registre en el Portal.

SELAE garanteix la privacitat de les teves dades d'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i la seva normativa complementària. Aquestes dades no seran mai lliurades a tercers, excepte aquelles necessàries i obligades per la llei per a Agencia Tributària en el cas de pagament de premis.