Darrer accés: Sessió: - Darrer accés:

Autoexclusió del joc

Autoexclusió i autoprohibició del joc

Autoexclusió

En el cas que participes en els nostres jocs a través d’aquesta web i et consideres incapaç de controlar-te   o de mantenir un equilibri, Loterías del Estado t’ofereix un servei d’autoexclusió temporal (períodes de descans) a través del teu compte de participant com a una manera de prevenir els problemes relacionats amb el joc.

L’autoexclusió és un procés amb el qual pots deixar bloquejat el teu compte de joc per un període a triar entre els preestablerts; d’esta manera evites qualsevol participació en línia en els nostres jocs.

Esta facilitat està disponible un cop t’hages autenticat a la nostra plataforma, des del teu perfil sota l’opció de “DADES D’ACCÉS”.

 

L'usuari es pot autoexcloure per diferents períodes de temps d'1, 3, 6 mesos o de manera personalitzada.

Durant el període d’autoexclusió temporal del registre d’usuari, el client no podrà desbloquejar els seus comptes per si mateix, ni tampoc podrà:

  • participar a través de loteriasyapuestas.es en cap dels jocs de SELAE
  • dipositar imports en el registre de joc
  • rebre ofertes promocionals ni comunicacions de SELAE
  • obrir un altre registre d’usuari

En el cas d’autoexclusió temporal, a la fi del període establert el teu registre d’usuari es reactivarà automàticament i et permetrà operar-hi com de normal a partir de llavors. En el cas d'autoexclusió personalitzada, si has indicat més de 6 mesos, SELAE et proporciona la possibilitat de sol·licitar la teua readmissió.

Són mesures que estableix SELAE i que permeten a les persones que presenten una conducta desordenada en el joc la possibilitat de bloquejar el canal en línia per jugar.

 

Autoprohibició

El Registre General d’Interdiccions d’Accés al Joc (RGIAJ) és un registre públic, creat en virtut de la Llei 13/2011, de regulació del joc, que inclou els ciutadans que hagen exercit el dret a sol·licitar que els siga prohibida la participació en les activitats de joc. Així mateix,  este registre també inscriu en una llista els ciutadans que tenen prohibit per resolució judicial l’accés al joc, i els que es troben legalment incapacitats per a esta activitat.

Si vols inscriure’t al RGIAJ, modificar-hi les teues dades o donar-te’n de baixa, pots sol·licitar-ho a la Direcció General d’Ordenació del Joc, a través de l’enllaç que veuràs al final d’esta pàgina.

Si tens la sensació de no ser capaç de controlar-te o vols limitar per qualsevol altra raó la participació en el joc, pots fer servir l’opció d’autoprohibirte l’accés al joc amb el Registre General d’Interdicció d’Accés al Joc (RGIAJ). T’hi pots inscriure de manera voluntària.

https://www.ordenacionjuego.es/es/rgiaj

Una vegada inscrit, no podràs seguir jugant a SELAE ni en cap altra pàgina de joc. Transcorreguts sis mesos des de la inscripció en el registre, podràs sol·licitar donar-t’hi de baixa.