Darrer accés: Sessió: - Darrer accés:

Com jugar El Joker


Com jugar a El Joker


1. Com es juga a El Joker?

El Joker consisteix en una loteria associada a qualsevol dels jocs gestionats per SELAE, en un principi estarà associat al joc de La Primitiva.
Cada número Joker consta de set xifres que pots sol·licitar voluntàriament i conjunta en realitzar les teves apostes en el joc associat.

2. Quant costa jugar?
L'import de cada número Joker és d'1 euro.


3. Com puc participar en El Joker?
Per pronosticar has de marcar amb el signe "X" la casella anomenada "Joker" en participar en la teva aposta del joc associat. 


4. Quants números Joker puc jugar?
Només es podrà assignar un número aleatori per resguard del joc al qual s'associï "El Joker".


5. En quins sortejos participo?

Tens dues opcions per jugar:
     Diari: en el cas dels resguards de participació en un sol sorteig el número serà vàlid únicament per a aquest sorteig.
     Setmanal: en el cas de resguards de participació setmanal el número serà vàlid per participar en tots els sortejos que durant la setmana s'efectuïn del joc al qual s'associï. Cada número Joker té un import d'1 euro, de manera que si participes en el mode setmanal, el seu import serà de 2 euros (1 euro per cada sorteig).


6. Quins són els premis?

Es destina al pagament de premis el 55 per cent de l'emissió; no obstant això, en tractar-se d'un joc amb premis fixos en cada sorteig es destinarà a premis la quantitat necessària per satisfer els premis obtinguts d'acord amb la següent distribució:
  1a categoria: Obtenen premi de 1.000.000 d’euros els resguards en què el número assignat com a JOKER coincideixi amb les set xifres del número extret i en el mateix ordre en el sorteig determinat en la norma 11a.
  2a categoria: Obtenen premi de 10.000 d’euros els resguards en què el número assignat com a JOKER coincideixi amb les set xifres del número extret i en el mateix ordre o amb les sis últimes xifres i en el mateix ordre de les del número extret en el sorteig determinat en la norma 11a.
  3a categoria: Obtenen premi de 1.000 euros els resguards en què el número assignat com a JOKER coincideixi amb les cinc primeres xifres i en el mateix ordre o amb les cinc últimes xifres i en el mateix ordre de les del número extret en el sorteig determinat en la norma 11a.
   4a categoria: Obtenen premi de 300 euros els resguards en què el número assignat com a JOKER coincideixi amb les quatre primeres xifres i en el mateix ordre, o amb les quatre últimes xifres i en el mateix ordre de les del número extret en el sorteig determinat en la norma 11a.
   5a categoria: Obtenen premi de 50 euros els resguards en què el número assignat com a JOKER coincideixi amb les tres primeres xifres i en el mateix ordre o amb les tres últimes xifres i en el mateix ordre de les del número extret en el sorteig determinat en la norma 11a.
   6a categoria: Obtenen premi de 5 euros els resguards en què el número assignat com a JOKER coincideixi amb les dos primeres xifres i en el mateix ordre o amb les dos últimes xifres i en el mateix ordre de les del número extret en el sorteig determinat en la norma 11a.