Ús de galetes

A les webs de SELAE utilitzem cookies pròpies com de tercers per millorar la teva experiència d'usuari, realitzar anàlisis estadístics i oferir-te informació del teu interès. Si continues navegant, entendrem que acceptes el seu us. Si necessites més informació o vols saber com rebutjar-les o eliminar-les, fes clic ací;.

Darrer accés: Sessió: - Darrer accés:

Dades personals

 

les teves dades personals són necessàries segons estableix la Llei del Joc 13/2011 de 27 de maig.

Les dades demanades que has de omplir són les següents:

Primer pas:

tractament: Tria entre Senyor (Sr.)o Senyora (Sra.).
Primer cognom: Tal i com apareix en el teu DNI.
Segon cognom: Tal i com apareix en el teu DNI.
Nom: Tal i com apareix en el teu DNI.
data de naixement: Tal i com apareix en el teu DNI.
NIF/NIE: Introdueix el teu número de Document d'Identificació.
Text de la imatge. Hauràs de teclejar els caràcters que apareixen en la imatge. Aquesta utilitat és una defensa contra els atacs de robots de generació de contrasenyes. Una de les moltes mesures de seguretat que té la nostra web.

Aquest apartat no es pot modificar, per això és tan important que comprovis que les dades que introdueixes al registrar-te són correctes.

Qualsevol dada errònia provocarà dificultats a l'hora de cobrar un premi, per la qual cosa et recomanem que t'asseguris de que les dades introduïdes són correctes. Tanmateix, Et recordem que qualsevol ús fraudulent desencadenarà les mesures legals oportunes per part de SELAE.

SELAE garanteix la privacitat de les teves dades personals d'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i la seva normativa complementària.