Ús de galetes

A les webs de SELAE utilitzem cookies pròpies com de tercers per millorar la teva experiència d'usuari, realitzar anàlisis estadístics i oferir-te informació del teu interès. Si continues navegant, entendrem que acceptes el seu us. Si necessites més informació o vols saber com rebutjar-les o eliminar-les, fes clic ací;.

Darrer accés: Sessió: - Darrer accés:

Com modificar les dades personals o la contrasenya

Una vegada que has completat el registre, podràs accedir a les teues dades personals directament al menú "Les meues dades" a l'apartat "Perfil" per revisar-les.   Tingues en compte que només podràs modificar aquelles dades que no s'han utilitzat per verificar la teua identitat, tal com estableix la Llei d'Ordenació del Joc. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Podràs modificar la teua contrasenya quan vulgues, accedint a la web i fent-ho a l'apartat "Dades d'accés" de "Les meues dades".

Si no la recordes, sempre pots

sol·licitar una nova contrasenya:

Et demanarem el teu correu electrònic i un text de verificació per evitar accessos no autoritzats.

Rebràs un correu amb un enllaç perquè pugues actualitzar la contrasenya tu mateix.

Si no recordes la contrasenya i el teu correu electrònic no és vàlid, no podràs sol·licitar una nova contrasenya a través del procediment habitual. En aquest cas cal que ens enviïs un correu electrònic, adjuntant una foto del teu NIF/NIE per ambdues cares, i que ens indiques el nou correu electrònic a internet@selae.es,  El nostre Centre d'Atenció a Usuaris actualitzarà el nou correu electrònic que ens has indicat i rebràs un correu electrònic a la teua nova adreça per confirmar el canvi. Un cop s'haja actualitzat el teu correu electrònic, podràs canviar la teua contrasenya per seguir jugant amb nosaltres.

modificar el compte bancari de la teua titularitat

Per a realitzar qualsevol modificació has d'estar logat en el sistema. En la part dreta del saldo de la lotobolsa, trobaràs una icona circular amb un signe + que després de prémer-la, ens desplegarà un menú vertical amb diverses opcions com es veu en la figura següent:

seleccionarem la opció OPCIONS perquè ens aparega una pantalla en la qual podrem modificar les dades del compte bancari de la teua titularitat.

L'emplenem, confirmem la contrasenya d'accés del nostre usuari, i premem el botó GUARDAR