Ús de galetes

A les webs de SELAE utilitzem cookies pròpies com de tercers per millorar la teva experiència d'usuari, realitzar anàlisis estadístics i oferir-te informació del teu interès. Si continues navegant, entendrem que acceptes el seu us. Si necessites més informació o vols saber com rebutjar-les o eliminar-les, fes clic ací;.

Darrer accés: Sessió: - Darrer accés:

Com modificar les dades personals o la contrasenya

Una vegada que has completat el registre, podràs accedir a les teves dades personals directament al menú "Les meves dades" a l'apartat "Perfil" per revisar-les.   Tingues en compte que només podràs modificar aquelles dades que no s'han utilitzat per verificar la teva identitat, tal com estableix la Llei d'Ordenació del Joc. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Podràs modificar la teva contrasenya quan vulguis, accedint a la web i fent-ho a l'apartat "Dades d'accés" de "Les meves dades".

Si no la recordes, sempre pots

sol·licitar una nova contrasenya:

Et demanarem el teu correu electrònic i un text de verificació per evitar accessos no autoritzats.

Rebràs un correu amb un enllaç perquè puguis actualitzar la contrasenya tu mateix.

Si no recordes la contrasenya i el teu correu electrònic no és vàlid, no podràs sol·licitar una nova contrasenya a través del procediment habitual. En aquest cas cal que ens enviïs un correu electrònic, adjuntant una foto del teu NIF/NIE per ambdues cares, i que ens indiquis el nou correu electrònic a l'adreça internet@selae.es, osant com a Assumpte: "Canvi de correu electrònic". El nostre Centre d'Atenció a Usuaris actualitzarà el nou correu electrònic que ens has indicat i rebràs un correu electrònic a la teva nova adreça per confirmar el canvi. Un cop s'hagi actualitzat el teu correu electrònic, podràs canviar la teva contrasenya per seguir jugant amb nosaltres.

modificar el compte bancari del qual ets titular

Per fer qualsevol modificació has d'haver iniciat sessió al sistema. A la part dreta del saldo del Lotobolsa, trobaràs una icona circular amb un signe + que, un cop premut, desplegarà un menú vertical amb diverses opcions, com es veu a la figura següent:

seleccionarem l'opció OPCIONS perquè ens aparegui una pantalla en què podrem modificar les dades del compte bancari del qual ets titular.

L’emplenem, confirmem la contrasenya d'accés del nostre usuari, i premem el botó GUARDA