Darrer accés: Sessió: - Darrer accés:

Com modificar les dades personals o la contrasenya

Una vegada que has completat el registre, podràs accedir a les teves dades personals directament al menú "Les meves dades" a l'apartat "Perfil" per revisar-les.   Tingues en compte que només podràs modificar aquelles dades que no s'han utilitzat per verificar la teva identitat, tal com estableix la Llei d'Ordenació del Joc.

En cas que tinguis un nou DNI o hagi canviat en el teu DNI/NIE alguna de les dades amb les quals s'ha verificat la teva identitat (nom, cognoms i data de naixement) hauràs de posar-te en contacte amb el nostre Centre d'Atenció a l'Usuari---

Podràs modificar la teva contrasenya quan vulguis, accedint al web, a l'apartat “Canviar contrasenya” de "Dades d'accés".

Si no la recordes, sempre pots

sol·licitar una nova contrasenya:

Et demanarem el teu correu electrònic i un text de verificació per evitar accessos no autoritzats.

Rebràs un correu amb un enllaç perquè puguis actualitzar la contrasenya tu mateix.

Si no recordes la teva contrasenya i el teu correu electrònic no és vàlid, no podràs sol·licitar una nova contrasenya a través de procediment habitual.  En aquest cas cal que ens enviïs un correu electrònic, adjuntant una foto del teu NIF/NIE per ambdues cares, i que ens indiquis el nou correu electrònic a l'adreça cau@selae.es, posant com a Assumpte: "Canvi de correu electrònic". El nostre Centre d'Atenció a Usuaris actualitzarà el nou correu electrònic que ens has indicat i rebràs un correu electrònic a la teva nova adreça per confirmar el canvi. Un cop s'hagi actualitzat el teu correu electrònic, podràs canviar la teva contrasenya i seguir jugant amb nosaltres.

modificar el compte bancari del qual ets titular

A la part dreta del saldo de la Lotobolsa hi trobaràs una icona circular amb un signe + que, un cop premut, desplegarà un menú vertical amb diverses opcions, com es veu a la figura següent:.

seleccionarem l'opció OPCIONS perquè aparegui una pantalla a on podrem modificar les dades del compte bancari del qual ets titular i en el qual s’abonaran les teves descàrregues de saldo.

Per canviar-lo hauràs de registrar l'IBAN, i confirmar la contrasenya d'accés. Es sol·licitarà addicionalment que teclegis un codi de seguretat que rebràs en el teu mòbil a través d'un missatge SMS perquè el canvi es faci efectiu.