Com sé si tinc premi?

Si tens un premi, sempre t'avisarem de manera totalment gratuïta mitjançant correu electrònic, notificació interna i SMS, de manera que serà pràcticament impossible que no t'assabentes dels teus premis.

En qualsevol cas, sempre tindràs tota la informació sobre el teu premi a l’apartat “Apostes”, secció d'apostes, on podràs veure el LLISTAT de totes les apostes que has fet a través de la nostra web.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Amb una ullada pots veure si estan actives, sortejades o premiades, i totes les dades relacionades en detall:

• La informació mostrada en aquest llistat preval sobre qualsevol notificació que pugues haver rebut en forma de correu electrònic o SMS, atés que les notificacions externes estan subjectes a error i/o manipulació que no podem controlar des de Loterías.

• Si resultes premiat amb un premi d’import inferior a 2.000 €, ho veuràs indicat a la columna “Estat” i el cobraràs automàticament a la Lotobolsa després del sorteig.

• Si tu premio es superior a esta cantidad, también se te indicará en la columna “estado” y te avisaremos por SMS y email para que solicites el cobro y nos indiques la cuenta bancaria donde quieres recibir tu dinero. Es preciso que solicites el Si el teu premi és superior a aquesta quantitat, també se t'indicarà a la columna "estat" i t'avisarem per SMS i correu electrònic perquè demanes el cobrament i ens indiques el compte bancari on vols rebre els teus diners. Cal que demanes el cobrament sempre abans de 3 mesos a partir de la data de l'últim sorteig en el qual participa l'aposta per evitar que el teu premi caduque i no pugues cobrar-lo.  També a causa de la nova normativa vigent, és obligatori que estigues verificat documentalment, per a la qual cosa, si no ho has fet ja, has de tindre a mà el DNI/NIE i accedir des d’un dispositiu mòbil amb càmera al nostre procés de verificació d’identitat a través de la nostra App oficial per IOS o Android a la pantalla de Dades Personals o premeno ací.
  • Recorda que aquesta sol·licitud no inclourà cap tipus de pagament per part teua.