Ús de galetes

A les webs de SELAE utilitzem cookies pròpies com de tercers per millorar la teva experiència d'usuari, realitzar anàlisis estadístics i oferir-te informació del teu interès. Si continues navegant, entendrem que acceptes el seu us. Si necessites més informació o vols saber com rebutjar-les o eliminar-les, fes clic ací;.

Darrer accés: Sessió: - Darrer accés:

Com sé si tinc premi?

Si tens un premi, sempre t'avisarem de manera totalment gratuïta mitjançant correu electrònic, notificació interna i SMS, de manera que serà pràcticament impossible que no t'assabentes dels teus premis.

 

En qualsevol cas, sempre tindràs tota la informació sobre el teu premi a l’apartat “Apostes”, secció d'apostes, on podràs veure el LLISTAT de totes les apostes que has fet a través de la nostra web.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Amb una ullada pots veure si estan actives, sortejades o premiades, i totes les dades relacionades en detall:

  • La informació mostrada en aquest llistat preval sobre qualsevol notificació que pugues haver rebut en forma de correu electrònic o SMS, atés que les notificacions externes estan subjectes a error i/o manipulació que no podem controlar des de Loterías.

  • Si resultes premiat amb un premi d’import inferior a 2.000 €, ho veuràs indicat a la columna “Estat” i el cobraràs automàticament a la Lotobolsa després del sorteig.

  • Si el teu premi és superior a aquesta quantitat, també se t'indicarà en la columna "estat" i t'avisarem per SMS i correu electrònic perquè ens indiques o verifiques el compte bancari on vols rebre el pagament d'aquest premi específicament. Perquè puguem fer el pagament directament cal que inclogues o ens verifiques el compte bancari de destí accedint des del detall de l'aposta premiada abans de 3 mesos, ja que aquest pagament és independent del compte que tingues configurat per a les teues descàrregues.
    També, a causa de la nova normativa vigent, és obligatori que estigues verificat documentalment, per a la qual cosa, si no ho has fet ja, has de tindre a mà el DNI/NIE i accedir al nostre procés de verificació d’identitat a través de la nostra App oficial per a IOS o Android a la pantalla de Dades Personals o prement ací.

Recorda que el cobrament del premi mai inclourà cap mena de pagament per part teua.