Darrer accés: Sessió: - Darrer accés:

Com sé si tinc premi?

Si tens un premi, sempre t'avisarem de manera totalment gratuïta mitjançant correu electrònic, notificació interna i SMS, de manera que serà pràcticament impossible que no t'assabentis dels teus premis.

 

En qualsevol cas, sempre tindràs tota la informació sobre el teu premi a l’apartat “Apostes”, secció d'apostes, on podràs veure el LLISTAT de totes les apostes que has fet a través de la nostra web.


D'un cop d'ull pots veure si estan actives, sortejades o premiades, i totes les dades relacionades en detall:

  • La informació mostrada en aquest llistat preval sobre qualsevol notificació que puguis haver rebut en forma de correu electrònic o SMS, atès que les notificacions externes estan subjectes a error i/o manipulació que no podem controlar des de Loterías.
  • Si resultes premiat amb un premi d’import inferior a 2.000 €, ho veuràs indicat a la columna “Estat” i el cobraràs automàticament a la Lotobolsa després del sorteig.
  • Si el teu premi és superior a aquesta quantitat, també se t'indicarà en la columna “estat” i t'avisarem per SMS i correu electrònic perquè realitzes les accions necessàries abans de tres mesos per a poder cobrar aquest premi específicament segons el tipus de premi que hages aconseguit, tal com s'explica aquí.

Recorda que el cobrament del premi no inclou mai cap mena de pagament per part teva.