Como sei se teño premio?

Se tes un premio, sempre te avisaremos de forma totalmente gratuíta mediante correo electrónico, notificación interna e SMS, polo que será practicamente imposible que non te decates dos teus premios.

En calquera caso, sempre disporás de toda a información acerca do teu premio no apartado «Apostas», sección de apostas, onde poderás ver o LISTAS de todas as apostas que realizaches a través da nosa web.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dunha ollada podes ver se están activas, sorteadas ou premiadas, e todos os datos relacionados con estas no seu detalle:

• A información amosada nesta lista prevalece sobre calquera notificación que puideses recibir en forma de correo electrónico ou SMS, dado que as notificacións externas están suxeitas a erro e/ou manipulación que non podemos controlar desde Loterías.
  • Se resultas agraciado cun premio de importe inferior a 2000 €, veralo indicado na columna «Estado» e cobraralo automaticamente tras o sorteo na túa lotobolsa.

• Se o teu premio é superior a esta cantidade, tamén se che indicará na columna "estado" e avisarémosche por SMS e correo electrónico para que indiques ou verifiques a conta bancaria onde queres recibir o pagamento deste premio especificamente . Para que procedamos ao pago directamente, é necesario que inclúas ou verifiques a conta bancaria de destino accedendo desde o detalle da aposta premiada antes de 3 meses, pois este pago é independente da conta que teñas configurada para as túas descargas.
    Tamén debido á nova normativa vixente, é obrigatorio que esteas verificado documentalmente, para o que, se aínda non o fixeches, debes ter a man o teu DNI / NIE e acceder ao noso proceso de verificación de identidade a través da nosa aplicación oficial en IOS ou Android na pantalla de Datos Persoais ou premendo aquí.

Lembra que o cobro do premio nunca incluirá ningún tipo de pagamento pola túa parte.