Com sé si tinc premi?

Si tens un premi, sempre t'avisarem de manera totalment gratuïta mitjançant correu electrònic, notificació interna i SMS, de manera que serà pràcticament impossible que no t'assabentis dels teus premis.

En qualsevol cas, sempre tindràs tota la informació sobre el teu premi a l’apartat “Apostes”, secció d'apostes, on podràs veure el LLISTAT de totes les apostes que has fet a través de la nostra web.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

D'un cop d'ull pots veure si estan actives, sortejades o premiades, i totes les dades relacionades en detall:

• La informació mostrada en aquest llistat preval sobre qualsevol notificació que puguis haver rebut en forma de correu electrònic o SMS, atès que les notificacions externes estan subjectes a error i/o manipulació que no podem controlar des de Loterías.
  • Si resultes premiat amb un premi d’import inferior a 2.000 €, ho veuràs indicat a la columna “Estat” i el cobraràs automàticament a la Lotobolsa després del sorteig.

• Si el teu premi és superior a aquesta quantitat, també se t'indicarà a la columna "estat" i t'avisarem per SMS i correu electrònic perquè indiquis o verifiquis el compte bancari on vols rebre el pagament d'aquest premi específicament. Perquè puguem procedir al pagament directament cal que incloguis o verifiquis el compte bancari de destinació accedint des del detall de l'aposta premiada abans de 3 mesos, ja que aquest pagament és independent del compte que tinguis configurat per a les teves descàrregues.
    També a causa de la nova normativa vigent, és obligatori que estiguis verificat documentalment, per a la qual cosa, si no ho has fet ja, has de tenir a mà el DNI/NIE i accedir des d’un dispositiu mòbil amb càmera al nostre procés de verificació d’identitat a través de la nostra App oficial per IOS o Android a la pantalla de Dades Personals o prement a aquí.

Recorda que el cobrament del premi no inclou mai cap mena de pagament per part teva.