jugar per veu

Per jugar per veu primer hauràs de descarregar-te la nostra App oficial de venda.

Ves amb compte, perquè l'única App oficial de venda per a la qual Loterías garanteix el cobrament de premis és l'oficial:

• Mòbils Android: "Loterías y Apuestas del Estado".  Descarregable només des del web oficial de SELAE aquí. Recorda que per instal·lar-la hauràs de permetre la instal·lació d'Apps des de fonts diferents a Google Play (generalment configurable al Telèfon mitjançant la configuració de seguretat).

Un cop descarregada i instal·lada l'App, en obrir-la podràs iniciar sessió, amb el teu NIF/NIE i la teva contrasenya, o configurant l'autenticació per empremta en l'App.

Per a tots els jocs:

1. Obre la nostra App oficial al teu mòbil.
    2. Inicia sessió prement el botó "Entrar" de la capçalera.
    3. Tria el joc en el qual desitges participar: els pots els tens directament a la pantalla principal.
    4. En aquesta mateixa pantalla principal, prem el botó "Jugar per veu" situat a baix de tot.
    5. El botó es quedarà marcat en verd. En aquell moment, digues "JUGAR" i el nom del joc en què vols participar: Exemples:

"JUGAR LA PRIMITIVA"

"JUGAR BONOLOTO"

JUGAR EUROMILLONES"

"JUGAR GORDO"

"JUGAR LOTERIA"

"JUGAR TRAVESSA"

1. Si tens prou saldo a la teva lotobossa, se't demanarà confirmació per a realitzar l'aposta, indicant-te el tipus d'aposta que s'adquirirà del joc indicat (aleatòria per a tots els sortejos del mateix tipus oberts d'aquella setmana). Digues "CONFIRMAR"
  2. L'aposta queda així realitzada.

• En tots els casos es generarà un resguard virtual amb totes les característiques de la teva aposta, que tindràs accessible al mateix web i que se t’enviarà també per correu electrònic. Com que és un sistema 100 % en línia, no necessitaràs aquest resguard per cobrar els teus premis, sinó que només garanteix que has participat en un determinat sorteig i no necessitaràs imprimir-lo.