Utilitzant l'App

Primer t’hauràs de descarregar la nostra App oficial de venda.

Ves amb compte, perquè l'única App oficial de venda per a la qual Loteries garanteix el cobrament de premis és l'oficial:

• Mòbils Android: "Loteries i Apostes de l'Estat".  Descarregable només des de la web oficial de SELAE aquí. Recorda que per instal·lar-la hauràs permetre la instal·lació d'Apps des de fonts diferents a Google Play (generalment configurable al Telèfon mitjançant la configuració de seguretat).

Un cop descarregada i instal·lada l'App, en obrir-la podràs iniciar sessió, amb el NIF/NIE i la contrasenya, o configurant l'autenticació per empremta en l'App.

Per a les Lotos: La Primitiva, Euromillones, Bonoloto, Gordo i Lototurf:

1. Tria el dia del sorteig
  2. Tria el tipus d'aposta (senzilla o múltiple)
  3. Tria el núm. d'apostes que vols jugar.
  4. Tria si vols jugar aquesta aposta cada setmana.
  5. Tria si vols escollir els números de la teua combinació o que els triïn per tu.
  6. Si vols elegir-los, en prémer "Previsió" t'apareixerà el bloc de números per triar-los. Clica a "Continuar" per anar generant els blocs i, quan hages acabat, a "Següent".
  7. Revisa la teua aposta i juga-la.

Per a les apostes esportives: La Quiniela, El Quinigol i Quíntuple Plus:

1. Tria el tipus d'aposta (senzilla o múltiple)
  2. Tria el núm. d'apostes que vols jugar.
  3. Tria si vols jugar aquesta aposta cada setmana.
  4. Tria si vols escollir els pronòstics o que se seleccionen automàticament per tu.
  5. Si vols elegir-los, en prémer "Previsió" t'apareixerà el primer bloc de partits per escollir-los. Clica a "Continuar" per anar generant els blocs i, quan hages acabat, a "Següent".
  6. Revisa la teua aposta i juga-la.

Per Lotería Nacional:

1. Tria el dia del sorteig en què vols participar.
  2. Tria el nombre de dècims que desitges comprar.
  3. Tria si vols triar els números del teu dècim o que els triïn per tu.
  4. Tria si vols jugar aquesta aposta cada setmana.
  5. Si vols triar el teu dècim, en prémer "Dècim" t'apareixerà el número per triar les xifres que el componen. Clica a "Continuar" quan hages acabat.
  6. Revisa la teua aposta i juga-la.

• En tots els casos es generarà un resguard virtual amb totes les característiques de la teua aposta, que tindràs accessible a la pròpia web i que se t’enviarà també per correu electrònic. Com que és un sistema 100 % en línia, no necessitaràs aquest resguard per cobrar els teus premis, sinó que només garanteix que has participat en un determinat sorteig i no necessitaràs imprimir-lo.

T'adjuntem el vídeo per veure el funcionament de l'APP:

• Si encara tens dubtes, pots veure informació més detallada sobre com es juga a cada joc a les respectives pàgines generals de resultats, a l'apartat "Com jugar":