Darrer accés: Sessió: - Darrer accés:

Jugar a Bonoloto

Has de seleccionar un mínim de 6 números (de l'1 al 49) per realitzar cada aposta. Si vols, pots seleccionar tu els números de cada aposta o que el sistema ho faci automàticament per tu de manera aleatòria.

El preu d'una aposta és de 0,50 €, però has de jugar butlletes d'almenys 1 €. Això vol dir que si la teva butlleta participa en un únic sorteig, hauràs d'incloure almenys dues apostes. Si la teva butlleta participa en més d'un sorteig aquesta setmana, podràs incloure una única aposta.

Tens dos mètodes per jugar i augmentar les teves possibilitats de guanyar:

  • Apostes simples: Quan selecciones els 6 números només. D'aquesta manera pots jugar cada vegada abans de pagar fins a un màxim de 8 apostes en una mateixa butlleta.
  • Apostes múltiples: Quan selecciones més de 6 números (fins a 11) o només 5 números en cada aposta. L'import de l'aposta depèn en aquest cas del nombre de combinacions que marquis.

Setmanalment se celebren sortejos tots els dies. Pots seleccionar participar-ne en un (el proper a celebrar) o en diversos (els que no s'hagin celebrat encara aquesta setmana). En aquest últim cas participaràs amb la mateixa combinació en tots els sortejos.

Recorda que si obtens un premi de més de 2.000 €, perquè puguem pagar-lo, has d'indicar des del detall de l'aposta premiada el compte bancari del qual ets titular on vols rebre el premi abans que passin tres mesos des de la data de la celebració de l'últim sorteig en què participava la teva aposta premiada.

 

Durant cada sorteig, s'extreuen, a més dels 6 números guanyadors, un nombre complementari i un reintegrament (del 0 al 9). L'objectiu és donar l'oportunitat de pujar el seu premi a qui ha encertat exactament cinc dels sis números de la combinació guanyadora i aquest número complementari en el primer cas, i de guanyar la quantitat apostada a qui ha encertat aquest reintegrament. Tu no tries el reintegrament del teu resguard, sinó que s'assigna aleatòriament pels Sistemes Centrals de Loteries.

En cada sorteig en què participis es revisarà aquest reintegrament i, si ho has encertat, rebràs el premi corresponent al valor de l'aposta diària d'aquest resguard.

Tindràs premi si encertes al menys 3 números.

Els sorteigs tenen lloc els dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabtes i diumenges a les 21:30 hores.

Les probabilitats aproximades d'encertar a Bonoloto són les següents:

Categoria

Possibilitats aproximades d'encertar

1a (6 Encerts)

1 entre 13.983.816

2a (5 Encerts+C)

1 entre 2.330.636

3a (5 Encerts)

1 entre 55.491

4a (4 Encerts)

1 entre 1.032

5a (3 Encerts)

1 entre 57

Reintegrament

1 entre 10